Zoso

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 06-04-2013

2

M-am dus sa ma cac. Cred ca a patra oara pe ziua de azi. Ma cacam linistita fumand o tigara. Tigara normala, un Gold de la Marlborro, ma cacam si ma gandeam. Ce dracu s-a ales de blogosfera asta? Toti se duc pe Facebook sipe Twitter si pe pizda lu ma-sa!

Candva  Zoso era senseiul. In lumea lui blogul avea orgasm, avea sens si avea sex-appeale. Cu toate ca e urat ca dracu a inventat sa fie frumos, sa fie frumosul in blogosfera. Daca ma intrebati, facea labi ca lumea in mediul virtual. Si Lumea il dadea exemplu, iata ca se poate, formatorii de opinie sunt aia de-ai nostri, unii care intai dau limbi sipe urma se considera mari sefi care au dat la muie. Dar Zoso chiar era misto!

Intre timp  blogosfera a murit. “Formatorii de opinie” au invadat unicul spatiu al libertatii absolute. Badea, Turcescu, DC news, Dan Voiculescu, Adrian Nastase, o da..Adrian Nastase,  fut cu sula lor indoita blogosfera romaneasca. Unde este Zoso? Mai exista el? O palida copie incearca sa nu se predea. Ma refer la el, pentru ca era Senseiul. Acum si el  e vai de pula lui.

Ce se intampla baieti cu blogosfera? Marii sai maestrii se chemau noii formatori de opinie ai noii lumi! O lume curata si cinstita in care cenzura era data de puli bagate in autor si in pizda balsoaie a ma-sii! Atat!

Moare spiritul? Se preda el? Zoso, ca individ cu pula inca tulbure(sper), poate vii cu niste precizari. Cu toate ca stiu ca impotenta ta doare si explicabila.

 

Notre respect!

Comments (2)

mă întreb dacă ar fi trebuit să încerc să te cunosc, în persoană, când încă mai era posibil.
mai era una, eal sau eloa… era în vogă. ar fi fost interesant, dar bănuiesc că eraţi, oricum, inaccesibile.
e prea târziu acum, dar mi-ai adus nişte amintiri plăcute.
poate mai zici câte ceva, din când în când. sincer, mă plictisesc la greu şi nu suport fb-ul, aşa că nu prea am ce citi! :)

Hmmm, au cam dispărut blogurile care chiar spun ceva. Pe faţă, aşa. Pe tsigaradedupa ultimele texte – vechi de ani de zile – sînt palide copii ale celor din 2007. Geeea a dispărut, şi ea.
Şi totuşi. Se scrie mult.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats