Emil Hossu pe scena patimirii noastre

Posted by Andaa | Posted in guest, politica, se misca tara | Posted on 26-01-2012

4

Ne mor artistii! Cad pe scenele unde sunt platiti cu 400 de lei. Uitam de ei pentru ca ne aducem aminte de viscol si de cacati. De ce ar fi trebuit sa urce artistii pe scena actorilor vremelnici? Il durea pe el in pula de Basescu, Antonescu, Ponta? Cred ca nu! Il durea in pula de sufleorii patimirii noastre?
Emil Hossu! Gigi Dinica, Ovidiu Iuliu Moldovan, Ilarion Ciobanu..a plans vreun politican?
S-a dus si Emil Hosu. Maine va fi inzapezire, lumea va ofta, Basescu iar si-a facut discursul de actor. Iar eu, eu, raman cu voi, cu artistii.
La Revedere Maestre, prinde-I acolo si pe aia “de Bachus”..sunt destul de multi si peste Dincolo. Vizionare placuta! Un film epocal!

Comments (4)

draga mea, ARTISTII din ziua de azi au salile de spectacol pline.
nu-i plange, s-au schimbat vremile.
in rest durerea si ptr mine e mai mult decat regretul unei piederi a VALORII. moare parte din suflet de fiecare data cand imaginea copilariei mele se destrama caci au trait odata cu mine, am respirat acelasi aer, am vazut aceeasi pasiune a lor si am auzit glasul calitatii fiecarei prestatii.
sper insa ca “dincolo” la vremea potrivita sa ma intalnesc cu fiecare din ei….insa de Amza mi-e dor cel mai mult. ma uitam deunari pe “tvr cultural” la o piesa de teatru…mi-au dat lacrimile.iar cu o noapte inainte il visasem…

Ne mor artistii de batranete, pentru ca asa se duc marile valori atunci cand le vine vremea. dar tine minte ca atat cat tine stagiunea, salile de teatru sunt pline ;)

la urma urmei toti ne nastem spre a muri..dar e trist ca adevarate personalitati ale tarii nu sunt pretuite asa cum trebuie:|

asta e mersul vietii…te nasti,traiesti si pe urma mori

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats