Piata Universitatii i s-a aratat lui Basescu

Posted by Andaa | Posted in politica | Posted on 14-01-2012

2

Iata ca mamaliga romaneasca a explodat sau cel putin este pe cale sa explodeze. La fel ca si in 89 a fost nevoie de un alogen care sa aprinda fitilul nemultumirilor romanilor. Mai plastic, daca vreti, a fost nevoie de un Arafat care sa aduca primavara araba la Bucuresti.

Am fost astazi in Piata Universitatii. Am primit invitatie pe Facebook si m-am conformat. Inca un fapt inedit in Romania atehnica si conservatoare, Facebookul, Twitterul si bloggingul, au zbarnait, au armat bomba sociala si l-au facut pe Basescu sa bata in retragere pentru prima oara in activitatea lui politica. Cele peste 650 000 de like pentru Smurd si Arafat l-au convins pe Basescu sa o de-a la-ntors. A crezut presiunii virtualului I se poate raspunde cu un gest virtual. Pentru ca retragerea din dezbatarea publica a Legii Sanatatii asta si insemna. Plus perdaful de rigoare pe care Basescu ni l-a servit.

Numai ca s-a inselat. Retelele sociale de pe internet au functionat ca la carte si au generat in aceasta seara un precedent periculos pentru dictator.

In Piata nu s-au cerut salarii, paine, pensii, unicameral, anti-comasare. Nu s-a scandat nici macar impotriva Guvernului sau a lui Boc. S-a urlat impotriva lui Basescu si Elenei Udrea. Atat! “ Marinarul si curveta” au fost tinta tuturor protestelor.
Nu conteaza ca au fost 2000 de oameni in Piata in cele zile de protest. Nu conteaza ca milioane de oameni i-au dat-o prin gura “curvetei” pe facebook si twitter. Nu conteaza ca probabil in viitorul apropiat nu se va intampla nimic.
Conteaza doar ca Traian Basescu a vazut pisica.

Comments (2)

Conteaza doar sa iasa cat mai multi in strada. Destui cat sa fie imposibil de spart manifestatia. Insa liderii sindicatelor au pumnul prea adanc bagat pe gat pentru a mai avea decenta sa convoace greva generala si proteste in toate orasele.

Piata i s-a aratat lu’Basescu iar Basescu v-a aratat curul, cam ce a ce meritati.
O mana de frustrati , o mana de labagii si o mana de paduchi ce valoreaza nicidecum “shasa cai frumosi” ci maxim 50 de lei.
Cele mai penibile “demonstratii” platite, manipulare ce s-a vazut si de la polul nord, doar voi, cei saraci cu duhul si prostiti cu televizorul nu puteti vedea asta, aici este marea tragedie a acestui popor.
Vedeti “eroi” si “dictatori” la tot pasul dar nu sunteti in stare sa vedeti cat de manipulati sunteti. In Bucuresti s-a manifestat contra cost , asa cum si-a dorit cel mai mare escroc , Voiculescu, lozinci penibile, adevarata clasa vi-a fost data spre nemultumirea voastra , tot de Transilvania, lozinca la putere a fost “USL-PDL=Aceasi mizerie!
Cand veti creste si evolua la un grad de cultura asemanator ardelenilor, atunci va fi un mare pas inainte pentru Romania, pana atunci, ramanem si ne zbatem intr-o tiganeala sudista generalizata precum o cangrena.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats