Crina “Coco” Popescu – Altitudinea ca atitudine

Posted by Andaa | Posted in ANDAA, se misca tara | Posted on 22-02-2011

7

Fata asta este absolut fenomenala. Am aflat astazi de la Cristi Manafu ca maine va ateriza pe Otopeni.

Este absolut halucinant ce a realizat aceasta fata/ femeie/ domnisoara / doamna a alpinismului romanesc. Si a noastra, a tuturor. Crina Coco Popescu, la 16 ani, are altitudine si atitudine.

A infipt steagul Romaniei pe cele mai inalte culmi. Si e la propriu! E vorba de atitudine si altitudine! Elena, Sulfina, Ridzi, Anastase! Voi cele infipte in cei 8-9 centimetrii. Invatati de la acest copil ca Romania inseamna altceva decat balacareala si injurii, pornografie si Bercea Mondialu’, arestari din vame facute cu arcanu, si land of choice, si frunze de milioane de euro!

Maria Basescu, ii vei da salba de o mie de galbeni, aia primita de la Bercea Mondialu, eroinei noastre Crina “Coco” Popescu? Este mondiala, stimati si vremelnici locatari in palatele si in istoria Romaniei, Coco Popescu a facut mai mult bine pe plan extern acestei tari, decat plecaciunile tembele de la Vatican, Sarckoziadele  refuzate sau ejectul dat de administratia americana.

Romanca noastra a castigat.

Cum e la inaltime, draga noastra Coco?
(Sunt sigura ca ne va spune la aterizare)

Comments (7)

E fenomenala fata asta! Bravo ei!

Frumos, Andaa. Mi-au placut vorbele tale. Fata asta este stindardul nostru.

chiar cool, da… imi face bine asa ceva.
e un pic racoare, dar mi-e bine.:)

imi plac vorbele tale:)

ma fata , nu asa se scrie in romana ” Voi cele infipte in cei 8-9 centimetrii.”;stiu, ti-e frica sa nu scrii cu un “i” mai putin, asa ca adaugi preventiv unul in plus; invata limba asta cumsecade, apoi vei avea liber la blogareala cinstita; pana atunci, vezi daca te mai primeste invatatoarea ta la scoala, ca sa faci si tu clasa a III cap-coada….

si inca ceva : fata asta nu e stindardul vostru, pana la urma de unde aveti voi dreptul sa va insusiti treaba asta , si sa faceti din ea un subiect de gargara cu cuvinte mari si false? of, ma, of …

Felicitari Crina!!!!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats