Mircea Geoana, picolo pe strada Selari

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 07-12-2010

2

Geoana e pe faras. Dobitocul asta a pus Romania pe tava lui Basescu si clicii sale obediente. Si-a btut joc de pensionari, de mame, de muncitori, de actori, de profesori. Marele om de stat s-a dovedit a fi un iresponsabil de cea mai joasa speta. Culme este, ca in dobitocenia mea, acest personaj imi starnea mila. Il vedeam cum imbatranea si se stingea pe picioare. Imi venea sa plang atunci cand ma gandeam la ce scatoalce ia de la mama soacra si de la Mihela dragostea lui. Ma gandeam ca poate fii’ sa se cupleaza pe facebook , ca tot poza languros, si astfel Prostanacul patimirii noastre si-ar fi luat transferul din ginerica maritat in functia de tata socru.

Intamplarea face sa ma fi dus intr-o seara absolut intamplator, asa ca fetele, intr-un bar pe Selari. Acolo dau de marii lui consilieri Bogdan si Dana Popescu. Doar ce si-l cumparase cu sute de mii de euro. Apoi aflu ca mai au si un apartament de alte cateva sute cu  balconele pavate cu llemn de cires indian, ca de..sa nu se umfle cand da zapada. Toate aceste investitii le-au facut dupa campania lui Mircea Geoana. Mi-a placut ce zicea cineva din proximitate lui Geoana. Ma fata, curgeau gentile cu bani. Ma intreb si va intreb daca un oligofren ca Bogdan Popescu si-a tras cam la un milion de euro, cam cat si-a luat Geoana. Pardon Mihaela si Margareta.

Dar nici asta nu conteaza. Conteaza ca Geoana nu are bunul simt sa se duca dracului picolo la Bogdan, acolo pe Selari, si sa ne lase in durerea noastra.

Este salutara scrisorea deschisa a celor 26 de parlamentari PSD. Pentru prima data Geoana e cu adevarat pe faras.  Corina Cretu e printre semnatari, semn ca Iliescu si-a dat acordul. La fel si Hrebenciuc, Banicioiu, Dusa sunt printre semnatari. Pentru prima data se vorbeste de tradare. Asadar, oricine se aliaza cu Geoana este etichetat, anatemizat ca tradator. Chiar daca cel putin 4 semnatari sunt plecati din tara si habar nu au de continutul scrisorii, chiar daca limbricii care-l lingeau in dos pe Prostea se dau bolnavi de guta si nu raspund la telefon, scrisoarea deschisa adresata lui Mircea Geoana este inceputul sfarsitului pentru Dobitoc.

Garcon, ia mai spune tu cum era la SPA?

Comments (2)

de dobitocia lui suntem inca 3 ani pe mana altui dobitoc
el crede ca ramanand pe blok start in politica face un joc al democratiei.nu.penibilul si prostul nu au ce cauta
pe faras cu el!

ANDOOOOOOOOOOOO-pesedist-o nu-i frumos ce faci fata hai.
n’us de ce te ,SIMT CA PE O PESEDISTA FIERBINTE.
asa ca dragut-o,ar trebui sa stii un lucru simplu,vechi si elementar pt orice creier vopsit in rosu:
,fat-oooooooooooooooo,la astia ca voi,roscovanii,lupta pt sefie se lasa ca singe pe pereti,capete taiate si puse frumos linga purcelusul in laptic,pt ca deh noi romanii nu avem un KREMLIN AL NOSTRU.
pt ca daca am avea…………….l-am cauta pe geoana prin ceva beciuri intunecoase lungiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pina in siberia.
asa ca fat-ooooooooooo,lasa barurile miticilor,iesi si tu in lumea buna,,CU TINERETUL TESEDIST,IN AUSTRIA CU VOI LA PRODUS.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats