Andaa, politica si alti demoni

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 10-10-2010

3

Habar nu am cum este sa pleci. Tot timpul am cam venit, cumva. Ma enerveaza Andaa. Vrea sa raman. Si eu vreau sa plec. Si tot asa. Ce va fi? Dracu mai stie.
Asta e un text prost. De dragul de a mai scrie ceva. Dar l-am scris.
Am 290 de unici si PR 4. Ciutacu m-a scos din blogroll. Ciutacu care i-a taiat buricu lui Ridzi Pitzi !Ciutacu care se justifica la nesfarsit.

Data viitoare va povestesc cum decurge o muie electorala intr-o comuna eligibila. Incepem cu Baia Sprie?

Comments (3)

Ma asteptam la mai mult de 290. In fine, daca nu sunt poze, banuiesc ca e mai greu sa aduni auditoriu.

Muia electorala e peste tot. De ce Baia Sprie si nu Baia Mare?

a comentat: Am vazut si eu mizeira aia de arena politica a pc, pnl, psd sau orcine vrea sa vomite spre basel. Cretinoiu turba, Ciuntacu se tragea de fata, la propriu, Gadea zbiera aiurea prin platou si asta numai pentru ca Laptop Stan ( cel mai cretin dintre ei pana la urma ) a facut un pas inpaoi in front si si-a permis sa ii contrazica pe fii sclavei Isaura.Eu nu sunt jurist, procuror, avocat, gazoar, tanar forumist pnlpdpsdpc-ist sa ma intereseze CUM a ajuns caseta la Tvr sau zvarcolirea jurnalistica a lui cristoiu si a lingaului de a face din alb negru. Am vazut exact ce a trebuit vazut: tupeul ordinar, cabotismul politicienilor de terasa si feudalismul timpuriu in care se gaseste presa in tara lui Decebal si Traian.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats