Statiunea Terra un boom imobiliar al Elenei Udrea?

Posted by Andaa | Posted in revolutii de piele | Posted on 31-08-2010

3

Statiunea TERRA. Elena Udrea vrea sa dea un boom imobiliar in zona? Asa cum a facut Agaton cu statiunea Europa. Intrebare. De ce amusineaza Elena litoralul romanesc? A fost la Techirghiol si a batut palma cu un primar PNL. S-a dus la 23 august, o comuna vai mama ei, pentru a latra scurt o enormitate. Statiunea Terra. Deja pe siteul primariei 23 august, absolventul la plic, la fel ca si ministresa, de Spiru Haret, a initiat pagina noii statiuni.

Mai nou, Madalin Voicu i-a oferit un premiu pentru ca prietenia lui Cocos a determinat sponsorizarea Mamaia 40.
Nicusor Constantinescu si Mazare vor fi actionari in statiunea Terra? Terra inseamna pamant. Sper din tot sufletul ca nu vor sa faca un cimitir, unde intreg litoralul va fi ingropat. Sau guvernul. Sau Elena. Doamne fereste.

Care este spilul?

Comments (3)

Nu te mai lua de doamna Udrea, dumneaiei este singura care face ceva pentru tara asta! Ea este singura care in asa criza vrea sa faca ceva pentru tara si sa bage poporul roman in Pamant. Doar asa iesim din impas!!1!

@Andrei

Udrea este o țoapă proastă care nu are nici o treabă cu politica si cu atât mai puțin nu scoate țara din groapă ci mai tare o infundă

Bula speculativa ? Sa speram ca nu. Pararea mea e ca maicutele de la manastirea din zona vor mai fi singure si nederanjate multa vreme…

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats