Traian Basescu si Elena

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 25-07-2010

3

“Eu stiu ca, de regula, aducatorului vestii proaste i se taie capul, prefer sa am capul taiat decat sa nu-mi atentionez propriul popor ca avem de luat decizii extrem de importante”

In primul rand presedintele Romaniei, Basescu , aducea vesti lui Tokes si Orban. Adica liftelor care cereau autonomia teritoriala a asazisului Tinut Secuiesc. Marele Domnitor al Statului Roman face metafore langa dusmanii DECLARATI ai Romaniei.

Vestile aduse de Basescu la straini nu au fost proaste. A vorbit de criza si alte bazaconii. Nimic de casa din Mihaileanu sau de muista natiunii Elena Udrea. Sau de alta muista, Ridzi care s-a dat Pitzi Nu a spus o litera despre cacatul mancat de Tokes. L-a imbratisat pe Viktor Orban si a mai accentuat inca o data ideea de autonomie teritoriala a liftelor extremiste. Boc a fost laudat de Orban.

Cred ca nu mai ai cap de mult, domnule Basescu. Sau ai capu la Elena. Mi-a fost scarba ca sunt romanca.

Veni-va el blastamul…Elena Udrea fi-va fututa de Oprescu.

Comments (3)

In situatia asta, cred ca suntem putini cei carora nu le e rusine ca sunt romani :)
Moarte muistelor din prea frumoasa tara, moarte muistului pitic, moarte cretinului muist si chelios de la cotroceni si fie ca 300 de gloante sa gaseasca 300 de cefe de parlamentari la fel de muisti :) .

AM ZIS!

Andrei esti tare !!! dar vezi ca o sa inceapa si la tine sa se defecteze telefonul = piuituri, ecou , intreruperea convorbirilor si nu ai ce le face cum de astfel sunt eu in aceasta situatie de vreo 4 ani , nu i-ar mai rabda d-zeu pe pamantu` asta pe acesti “cei mai buni din lume “ asa se auto intituleaza animalele care il conduc pe pe acest strimb cioban

Adevarat…

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats