Traian Basescu, iti multumim! Pentru Elena Udrea si independenti

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 25-05-2010

1

Nu ati spus ca veti mari pensia la 500 de lei?
Eram sub influenta bauturilor alcoolice!
Dialogul s-a purtat intre Traian Basescu, intamplator presedintele Romaniei si Marian Sarbu fostul ministru al Muncii. Trec peste hohotele de ras ale generalilor tradatori si peste aroganta si dispretul sefului statului si a parlamentarilor independenti aserviti puterii. Din scurtul dialog deducem urmatoarele:
1. Traian Basescu se simte ca acasa, ca intre frati, atunci cand are consultari cu “independentii”, spun asta tinand cont ca el a fost extreme de protocolar in discutiile cu propriul partid. Independentii Sarbu, Diaconescu si Oprea sunt de foarte multa vreme dependenti de ciosvarta lui Basescu si a Primei Doamne Elena.

2. Traian Basescu bea bauturi alcoolice care il influenteaza in discutii si decizi despre starea natiunii.

3. Traian Basescu este un alcoholic care in loc sa fie presedintele unei asociatii de alcoolici anonimi, este, dintr-o greseala de relaxare la SPA, presedintele Guvernului Udrea.
Traian Basescu, ne meritam soarta! Multumim!

PS. Spui acum ca trebuie sa ai atitudini si pozitii impotriva poporului tau. Esti in direct si te vad. Ai o atitudine de betiv, care bea pe banii tarii si o pozitie 69 cu Elena Udrea si clar impotriva poporului roman. Voi reveni!

Comments (1)

Asta pentru ca tu nu il vezi prin prisma care trebuie .. Ia uita-te la el prin ochii unor alcoolici.. Il vei vedea un conducator !!!! :)

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats