Elena Udrea “sacrificata” noastra cea de toate zilele

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 25-05-2010

2

Traian Basescu si Elena Udrea pregatesc o mare lovitura de imagine. Sa fabulam:

1. Elena Udrea, imbracata in rochie Chanel anunta ca va cere Biroului Permanent PDL sa-si someze membrii de partid sa opteze intre politica si afacerile cu Statul. Asta coroborat cu desfiintarea Companiei Nationale de Investitii. Trecand peste faptul ca Ana Maria Topoliceanu, sefa acestui organism, este prietena cu Elena Udrea in acest context ministrul laudandu-I activitatea si prestatia profesionala, sesizam ca Elena Udrea inchide conducta cu bani pentru portocalii ai caror firme construiau patinoare, bazine de inot, sali de sport si alte edificii de interes national si European. Putem conchide ca Elena Udrea se erijeaza in salvatoarea de japcii a poporului, ca domnia sa, incoronata en-titre NUP a Parchetului, se pune in slujba poporului ca o amazoana a cinstei, corectitudinii si a incoruptibilitatii, ca sa zic asa. Daca Videanu isi pune la dispozitie salariul drept chezasie pentru bunele intentii ale Guvernantilor, Elena Udrea renunta la afaceri cu Statul pentru a trai din leafa sfertuita de bugetar jertfit pe altarul crizei, sacrificandu-si pe deasupra si buna prietena, (gest demn de istoriografia stalinista care ne explica cum Tatucul si-a lasat fiul betiv pe mainile SS german, o extraordinara pilda a unui Coducator providential. ) inchizandu-i definitiv gura lui Tolontan.

2. Traian Basescu a inceput o noua serie de consultari cu partidele politice. Mitingul si sprintul lui Hoara sa-l fi convins la gasirea de solutii? Greva generala anuntata pe 31 mai? Spiritul sau ludic de jucator al ruletei rusesti? Ce a determinat abstinenta de la wysky si setea de dialog al lui Traian Basescu? Va anunta el cresterea TVA si a cotei unice salvand pensionarul de la foncirea de 15 la suta si astfel sa se transforme pentru a nu-s cata oara in Salvatore de la Patria? Ramane de vazut.

3. Monica Macovei denunta aseara furtaciunile de la Stat. Este stiut ca Monica este o veche partenera de sprit a presedintelui. Asa cum la fel de bine sa stie ca Monica Macovei este o adversara viscerala a Elenei Udrea. Sa fie semn de razmerita in ograda portocalie? Ascensiunea Elenei sa-l fi speriat pe Basescu sau este doar o paruiala intre ibovnicele de Partid si de Stat?

Premisele scenariului de mai sus nu au nevoie de nicio concluzie. Ele reprezinta un tablou sumbru al unor conducatori aflati in deriva. Se strange latul, asta este clar. Indiferent de declaratiile demagogice ale lui Basescu si ale Elenei Udrea, indiferent de forma finala a scrisorii cu FMI, strada o sa-si ceara drepturile. Sindicatele au dovedit ca sunt un catalizator al maselor extreme de eficient. In ciuda micilor balbaieli cu privire la calendarul de actiuni Sindicatele au dat dovada de unitate organizand cel mai mare miting din ultimii 18 ani. Asadar Sindicatele sunt cele care vor trage o concluzie.
P.S. Oare Elena Udrea fuge mai tare decat Hoara? Sa dea Dumnezeu sa nu afle vreodata!

Comments (2)

Sa fie blestemati!
Din cauza lor ,maine trebuie sa parasesc familia si tara si sa ma duc sa lucrez in Italia!
Praful sa se aleaga de uzurpatorii de neam si de lumea asta pe care o chinuie!Iar ei parca sunt din Olimp!

Evident, anunţul a fost făcut la ordinul lui Zeus, disperat că partidul îi este linşat mediatic, dar şi grijuliu să şteargă orice urmă a jafului instituţionalizat de camarilă asupra fondurilor publice. În acelaşi context, „dulăul suprem” a cerut javrelor din haită să nu mai participe la licitaţii prin interpuşi. În limbajul videnilor ori bercenilor, asta înseamnă să-şi găsească interpuşi şi mai interpuşi!

P.S. “Strada o sa-si ceara drepturile”. Din pacate, strada e din ce in ce mai goala. Romanii isi iau lumea-n cap.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats