Elena Udrea la Realitatea TV

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 25-05-2010

5

Elena Udrea s-a produs la Realitatea TV . Ce am inteles din prestatia domniei sale.

Elena Udrea a intrat in campanie electorala. Si-a luat in serios rolul de “ Prima Doamna” a politicii romanesti. A folosit un limbaj populist si demagog asezonat cu baietisme ale vulgului. “Functionarii fac BLAT” , se fura “pe bune”. A fost extreme de calma, enervata teatral cand vorbea despre furtul banului public. A tradus din Traian Basescu afisand statul in genunchi cu cheafa in sus.

Orgasmul discursului a fost multiplu. Am aflat ca ministerul ei este motorul economiei romanesti chiar daca a spus ca guvernul e cam de cacat. Boc ramane ministru, cumva cam de mila, ca e mic si el saracu. A mai spus ca situatia de criza este un moment istoric. Si ca Blaga a facut jaf in minister, jaf pe care l-a descoperit ea, cinstea intruchipata. A cerut solidaritatea poporului cu guvernantii, gandindu-se cred la Hoara si la ce-o fi gandit saracu cand era sa fie sfasiat de multime.

Elena Udrea este de departe un bun politician. Minte cu o nonsalanta care ar pune in dificultate si un detector de minciuni CIA. Un tupeu cum rar mi-a fost dat sa vad. In opinia ei, ea reprezinta omul providential care salveaza Romania. Doamnelor si domnilor, Elena Udrea este fara doar si poate produsul cel mai gustat de romani. Ambalat frivol de Traian Basescu si toate legendele de bordel, acest produs contine mai multe euri decat cianura.
Gestul de a desfiinta Compania Nationala de Investitii este un gest populist. Sacrificarea Anei Maria Topoliceanu, un jurist de exceptie, ( din motive personale nu voi comenta aceasta afirmatie) si prietena cu domnia sa, este numai si numai un act de imagine. O incercare a lui Basescu si a Guvernului Udrea de a trage de timp.

Din pacate sau din fericire astfel de rotiri de cadre nu mai impresioneaza pe nimeni. Va aduceti aminte cand Ceausescu decreta cresterea alocatiilor cu 100 de lei ,atunci cand tara fierbea ? Deznodamantul il stiti. Ar trebui ca politicienii sa faca recurs la istorie si la memoria ei. A mai existat un cabinet 2 si o Prima Doamna Elena care le stia pe toate si care sfida poporul. Va mai amintiti?

Catalin Tolontan. “ Ati spus Doamne fereste sa nu ajungem in situatia Greciei” s-a adresat el printesei. “ In Romania speranta de viata este 70 de ani iar in Grecia este 85. Iar salariul minim in Grecia este de 2000 de euro, asadar suntem mai rau decat Grecia”.

Si ca sa nu ziceti ca sunt carcotasa, vin cu o solutie pentru doamna Udrea si pentru Guvernul Boc: Sa ceara inregistrarea cu Marcel Hoara si poporul ,de la Antene. Ajuta la stres!

Comments (5)

aici te inseli:
“…salariul minim in Grecia este de 2000 de euro…”
salariul minim NU este 2.000€. ar vrea si spaniolii sa aibe asa minim, daramite grecii.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_minimum_wages_by_country

Da, este adevarat noi nu ne putem alinia cu grecii sau spaniolii la salarii. Nivelul nostru de trai este mai scazut, asta este….traim in Romania.

La noi nivelul de trai este foarte scazut, ne trebuie ani buni sa putem avea salarii ca cei din Europa.

aici nu e vorba de cit cistiga spaniolii, grecii, sau….. ci cit de fraieri sunt rominii …………….

This is an undoubtedly good site post. Not too many ppeloe would look at it from that angle, the way you did. I am really impressed that there is so much information about this subject that have been uncovered and you did it so well, with with distinction. I just thought that you might be new to truthdigreportitem20080813_regulating_cigarettes_at_last green smoke reviews, than by all means come in and check our stuff.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats