“Danseaza Ursul Romanesc”

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 05-05-2010

4

Grecia fierbe in suc FMI. Tara care a inventat Democratia este in pragul unei revolutii care risca sa cuprinda parte din Europa. Grecii nu vor sa stranga cureaua ei vor mai degraba sa-I spanzure cu ea atat pe guvernanti dar si pe finantistii salvatori. Acropolys Now si vor urma Spania si Portugalia. Nicio problema! Romania este pe maini bune. Boc se pregateste sa plece in USA iar Udrea de botezul  copilului Monicai Ridzi.

Cresterea TVA si a taxei unice, inghetarea pensiiloe si a salariilor, inventarea de noi biruri, disponibilizarile din sistemul bugetar a celor care nu fac parte din clica guvernantilor au scos Grecia pe strazi. Romanii asteapta gestul salvator al lui Basescu. Remanierea probabila a lui Vladescu si a lui Seitan va fi indeajuns pentru aceasta natie nascuta in genunchi. Nu ne-ar mira daca Udrea ( care intr-un sondaj apare ca fiind cel mai performant ministru) sa devina sefa celor doua ministere spre satisfacerea voye-rista a unei populatii avide de Simona Sensual si Bianca lui Bote. ( Cititi-l pe Victor Ciutacu si o sa va ingroziti)

Unde este PSD? Unde este micul Titulescu? Mister. Parte din partid face naveta intre DNA si trezorierul partidului. Lipsa de reactie a principalului partid de stanga si de opozitie a mai certificat inca o data pozitia lui Crin Antonescu ca lider al opozitiei. Prestatia lui din aceasta saptamana a fost extrem de ferma si de acurata. Din pacate nu este suficient.

Nu stiu de ce, dar am impresia ca in loc sa punem mana pe barda vom dansa resemnati Zorba Grecul in acordurile lui “ Omu bun si pomul copt”

Comments (4)

Ceva fierbe in tara dar lipseste ceva sa dea in clocot…ce trebuie sa facem? ca de facut e vorba si nu de vorbe,vremea lor a trecut…o lovitura de stat?
si cine o sa vina?micul Titulescu?!
senzatia de stupoare este tot mai vie in randul oamenilor,eu sunt muncitor si lucrez cu sute….mii
cum sa ne organizam?
cine sa ne ridice din genunchi?
spune tu andaa,minte luminata!

ps
din entuziasmul generat de articolul lui ciutacu 1 singur macar din cei 258 care au raspuns n-au facut legatura ca si ei fac parte din sila lui victor…..

Unde este Annda ? Unde este Annda cea pe care o iubeam si o uram? Unde este cea pe care o injuram si o complimentam? Unde este andaa cea care m-a motivat sa incep sa scriu mai des, sau nu, sa scriu. Unde este Andaa cea care stia cand si cu cine si mai ales de ce? unde e Andaa?

eeeeeeeheheeheeeee….s-a plictisit de promiscuitatea blogului….a fost ceva nou,incitant dar fara un ecou tangibil….

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats