Mircea Geoana esti vinovat!

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 11-03-2010

8

Astazi a fost inca o zi grea pentru democratia din Romania. In Senat s-a discutat revocarea din functie a presedintelui Senatului, Mircea Geoana. Dincolo de procedura, regulamente si Curtea Constitutionala un lucru este clar. Traian Basescu vrea puterea absoluta. Pentru el, pentru Nutzi spaima putzi si camarila flamanda. In cazul in care Basescu trage un sprit si sta lat 2 saptamani Anca Boagiu vegheaza pentru linistea indragostitilor. Meciul s-a amanat pentru Luni.

Traian Basescu a vorbit despre inutilitatea Parlamentului. Demersul iudelor independente a blocat astazi 48 de proiecte de lege. Ieri seara cosasul Boc, cel care este moartea economiei romanesti si nascatoarea Evitei Udrea prin fondurile uriase alocate unei tziitoare care patroneaza fiecare licitatie din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si al Turismului, declara la OTV ca Romania nu este Grecia. Chiar daca el vorbeste..Elena. Acest blocaj din Senatul Romaniei foloseste lui Basescu indiferent daca Geoana este revocat sau ramane in functie. Oricum, in ochii poporului Geoana ramane marea dezamagire.

Astazi la Realitatea TV, Cosmin Guse, unul din groparii lui Geoana, facea apel (sic) la starea psihica in care se afla Geoana. Cersea mila. Saracu Geoana a pierdut totul. Si ar fi pacat de el, ca si el simtitor. M-a apucat scarba. Mircea Geoana este principalul vinovat al instaurarii dictaturii Basescu.

Prostanacul SPA isi merita soarta. Sa se duca dracului acasa si sa-si scrie memoriile. Dar nu inainte de a fi cenzurate de Margareta. Si publicate sub ISBN-ul achizitionat cu banii Anei Birchal.

Comments (8)

Mihaela, dragostea mea…..

suntem o tara de penibili. ca-i votam, sau ca nu-i votam dar nu luam atitudine, ca-i comentam, dar nu facem nimic concret, ca nu e societate civila cu cojones…

suntem toti niste prostanaci!

In timp ce toti lingaii se bat in supozitii despre starea de sanatate a lui Basescu, hoarda portcalie se pune pe treaba in vederea suprimarii si ultimei aparente democratice. De parca cineva misca in front pana acum… Este drept ca Mircea Geoana nu prea mai avea mare insemnatate, cu toata presedintia Senatului, insa macar de ochii lumii sa fi fost altfel.

Basescu o duce cum nu se poate mai bine in timp ce realistii si antenistii nu fac altceva decat sa-l victimizeze. Singur impotriva tuturor confirma cu succes provenienta bovina a jumatate din electorat. Este drept ca in principiu nu poti cere prea multe omului de rand, insa modul in care aproape nimeni NU reactioneaza ma trimite cu gandul la o Germanie interbelica.

Geoana isi merita soarta. Si si-o merita si multi romani. Si totusi greul de care au dat nu-i indreapta impotriva marinarului, ci din contra, le consolideaza simpatia si il vad ca pe un salvator cand da din gura despre reformarea statului. Nu ca ar mai fi dat prea mult in ulima vreme, dar intentia conteaza.

Nu stiu cat de bine se va descurca Ponta, insa demisiile aferente venirii lui la conducere parca spun ca nu este omul care sa se lase cumparat. Micutii demisionari sunt in legatura directa cu zvonurile legate de sanatatea presedintelui. Basescu se retrage de pe sticla, Boc isi rupe gatul (chiar, ma, cum sa-l urasti pe Boc si sa-ti placa de Basescu?!?), marinerul iese la timpul potrivit si ii cere demisia, Boc si-o da, dupa care il lasa in curu gol si face partid cu independentii.

Intre timp Parlamentul va deveni unicameral si totul se va duce dracu.

Te grabesti Andaa, Mircea Geoana mai are ceva de spus.Acum nu mai are grija de a nu supara.De-acum e pe cont propriu !

Are pe dracu’de spus!Acest prostanac n-a avut si nu are si nu va avea niciodata ceva de spus!
Andaa,ca sa dezamageasca precum zici,presupune ca ne-am fi asteptat la ceva de la el!
Sincer,eu nu m-am asteptat la nimic,tu da?
Iar modul lamentabil,fata lui de prost ,de om care ar vrea sa arate ca a pierdut in jocul democratiei,dar care continua,nu fac decat sa adanceasca marasmul in care se afla!
Daca a facut ceva,atunci asa precum zici,i-a netezit calea acestui alt dobitoc sa castige alegerile in fruntea unei tari care asteapta prea mult de la cel ce nu poate da.Salut!
Mai invenineaza-ne!

Andaa, continut 0, din pacate…ti-am mai spus sa te lasi de politica, e pacat sa te considere lumea o curva in adevaratul sens al cuvantului. Nu asculti si continui sa te invarti in mocirla politichiei romanesti…asta este un fel de masochism, daca ma gandesc ca nu-ti sade bine cu rochita murdara la vedere…

Sunt de acord cu titlul si spun acelasi lucru !
Mircea Geoana ! Esti foarte vinovat !!!!!!!!
salutari all !

[...] trimit si pe la amici, poate iese ceva virulent: ciutacu, sutu, badea, andaa, [...]

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats