Mircea Geoana presedinte?

Posted by Andaa | Posted in politica | Posted on 28-02-2010

7

Cristian Sutu este unul din cei mai informati jurnalisti sau bloggeri pe care ii cunosc. Nu imi amintesc sa fi gresit cand a lansat vreo informatie. Astazi el vine cu o bomba atomica.

Aceasta stire ar confirma zvonurile care tot circula in legatura cu starea de sanatate a presedintelui. Vadim Tudor spune de vreo 5 ani ca este in metastaza. Hrebenciuc vorbea de un cancer la tiroida. In campania electorala Traian Basescu ar fi facut transfuzii de sange la un Spital din Bucuresti. Nu ma bucur de raul lui Traian Basescu. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-i lumineze mintea. Sa stie ca Romania nu-i a lui si a Elenei Udrea. Sa stie ca Aliodor e doar un vanzator de iluzii. Si sa mai stie ca exista un echilibru, un soi de justitie divina care aseaza lucrurile in fagasul lor normal.

Daca Traian Basescu este cu adevarat bolnav, incepe dansul. Mircea Geoana „dragostea noastra” devine automat presedintele Romaniei. Si astfel visul Mihaelei si al Margaretei capata conotatii violete.

Comments (7)

Oricât l-am duşmăni, nu e bine să ne bucurăm de o asemenea dramă. Înţeleg că “scopul scuză mijloacele” dar mijloacele pot denatura scopul.

Cine s-a bucurat?

deci este bolnav. eu cred ca mai degraba a fost facit bolnav. nu vreau sa ma gandesc ca ar avea acceasi soarta cu multi ( ) si sa fi fost si el iradiat.

La multi ani, d-le Presedinte!

Tot aud de atatea ori ca faimosul nostru presedinte este bolnav! Ce tot atata bolnavie? Bolnavia asta a ajuns ca o lepra pentru gandirea romanilor ce naiba! Chiar nu se stie vechea zicala: Drac mort si rata innecata nu vei vedea? Poate ar fi cazul ca noi romanii sa mai deschid ochii larg si sa privim realitatea asa cum este ea, nu cum ne-o imaginam noi! Si anume, aceasta realitate este ca suntem singuri in ograda capturata de Basescu!

romanul crestin are o vorba prin partile mele care zice asa:

de’o sa mor sa’mi porti caciula, de traiesc…sa’mi belesti “beep”
ramane de vazut cu ce vor pricopsi zvonaci :) )

Intr-un articol despre PSD, Geoana, Elena udrea nu ar trebui sa fie introdusa in context.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats