Cristian Diaconescu. Victoria lui Victor Ponta!

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 26-02-2010

3

Nadina Nedelea face parte din amicii mei cu autoritate. Casc de trei ori urechile cand spune ceva. Pentru ca le spune bine. Are sens, logica si intuitie. Plus travaliul argumentarii. Care face toti banii. Nu este un post pupincurist. Eu apreciez valoarea acolo unde ea exista. Nadina Nedelea face o radiografie a fenomenului mimetic din politica portocalie. Stirea: Publicitatea de Stat ii confirma analiza. O las pe ea sa nuanteze pe blog.

Pe 25 ianuarie scriam ca domnul „CRISTIAN DIACONESCU – PULA DIN PSD” va castiga si va rugam sa cititi subtitrarea. Ei bine, Cristian Diaconescu a castigat. Iata subtitrarea.

Cristian Diaconescu este un muist cu scoala al lui Basescu. Ministerul pe care l-a condus l-a avut pe Aurescu pe post de secretar de Stat. PSD. Aurescu, mitul avocatului ne alienarii Sterling a fost numit ministru de externe in Guvernul Negoita. Mai mult decat atat in campania electorala pentru europarlamentatare nici Diaconescu si nici Aurescu nu au pus la dispozitia PSD listele cu votantii din strainatate. Parca erau in alt film. Basescu a castigat mereu cu cei din strainatate. Iar el repeta la nesfarsit reteta castigatoare.

Cristian Diaconescu este un fomist ordinar. Se stiu afacerile sotiei sau faptul ca cerea in 2003 cate 8000 de euro pentru o licenta la Universitatea Ovidius. Pana la urma nici nu conteaza. Toti fac la fel. Cristian Diaconescu e din acelasi aluat.
Cristian Diaconescu ar fi reformat PSD. Ete pula. Pizda asta tunsa si frezata ca un pitbull e doar un maidanez care si-o linge intru propria ejaculare. De ce ar fi Diaconescu cinstea poster sau verticalitatea pusa in rama. E un labil si un ipocrit.

Cristian Diaconescu vrea functii. Il doare in nevasta de principii si verticalitate.

Cristian Diaconescu nu este un carismatic. El a iesit pe sticla ca fiind potential imagologic atunci cand Iliescu l-a decis candidat la primaria generala a Bucurestiului. L-a maturat Oprescu. De atunci Diaconescu se intalnea cu Blaga, buldogul de lux care regula potaile.

Cristian Diaconescu este o laba trista. Nimic interesant. Un tradator care va avea ministerul de externe. O va fute, cred si pe Manuela Vulpe. Baconski a criticat rromi. Diaconescu a preferat maneaua politica.
Cristian Diaconescu este o pula. Pacat ca e flasca.

Victor Ponta nu face compromisuri. Nu da functii! Si nici nu vorbeste la telefon cu taxa inversa!

Comments (3)

Multumesc Anda,

esti prea buna cu mine!

diferenta este ca au analizez reactiile politicienilor dpdv PR, ca efecte de imagine, iar tu te implici. Suferi. Te lasi afectata.
Toti sunt la fel, draga mea. Ei sunt oricum legati ombilical prin intestinele businessurilor pe care le au impreuna si indiferent cine e la putere sunt un tot.
daca mai fac si un partid unic, ne-am cam dus pe copca…

numai bine

Interesant….comentariul tau! Pacat ca nu e vizualizat de mai mare…multime de oameni…Deh…cine gandeste sanatos….nu poate sa se exprime:)

Chiar aveam chef de un Sf, un ceva altfel, si m-am uitat la PUSH (Moon n-am gasit). Mi s-a parut inatserenta o chestie: am vazut in mai multe productii sf (code 46, blade runner, ce-mi vin in minte) ca lumii asteia imposibile si improbabile (+/-), cu elementele ei sf , i se opune lumea naturala, care e redata prin decorurile alea clasice cu cartierul chinezesc, halele de peste, negustorii care vand tot felul de chestii, macelarii chinezi care casapesc porcii si sunt tautati pe brate, si mancarurile aburinde, care se fac la minut si se servesc mereu cu betisoare, indiferent ca lumea in care traim ne permite sa-i anticipam miscarile si sa crapam teste prin puterea decibelilor. Mi se pare foarte tare ca sa elege mereu realitatea asta chinezeasca foarte senzoriala. Parca mirosi transpiratia vanzatorilor si duhneala pestilor care asteapta sa fie transformati in cine stie ce bizarerie culinara. Faza e ca e chiar faina combinatia, dar sa nu creada ei ca nu stim noi ca de fapt e o strategie pentru a face lumea lor fantastica mai veridica, pe de o parte, dar si mai uimitoare, prin contrast. Oricum e dragut filmul mi-a placut cum a jucat pustoaica, watcherita. Si felul in care isi reprezenta ea variante ale viitorului, care-i mereu in schimbare, etc., dlagut, dlagut. Io as vrea o ecranizare dupa Omul demolat. Cred ca nu-i chiar atat de greu de facut. Zic eu

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats