S-a drogat Andrei Gheorghe in sediul Ministerului de Finante?

Posted by Andaa | Posted in revolutii de piele | Posted on 10-02-2010

8

A tras pe nara Andrei Gheorghe?
Consilierul de imagine al Ministerului de Finante, adica cineva platit din banii nostri, aroganta coca a tubului catodic, este acum la televizor si pozeaza in victima. Mai mult el instiga nici mai mult nici mai putin la nesupunere in fata organului. Clamarea menopauzei il face si mai ridicol. Iar aerul asta de Che Guevara pute a aurolac.
Atentie! Gheorghe venea de la Minister. Se drogheaza nenorocitii astia in minister? Daca vedem ultimele aberatii fiscale, sa fiti sigur ca da!
Scriam despre Andrei Gheorghe numindu-l Maneaua lui Basescu si aici unde incercam un raspuns.

Comments (8)

ma ia cu frig pe sira sptnarii!ce se intampla? pute a alcool pe la cotroceni,pute a aurolac prin M. F.,pote a bordel pe la turism..cine sa ne dea o revolutie adevarata?cum sa scapam de ei?

coaguleaza tu ceva draga andaa,deschide un stabiliment,atrage barbati ,oameni nemultumiti,declanseaza butonul rosu,fa ceva cu puterile si mintea pe care o ai ,ne mai otravim mult vietile cu ei? mai avem asa de putin de trait!

…intradevar asta este ….de neacceptat cu drogurile…
dar, avand in vedere ca testul etilotest a iesit negativ , el nu este obligat (si nu-l poate obliga nimeni) sa mearga la IML pt analiza de sange. Legea spune ca daca ai mai putin de 0.4 alcool pur in aerul respirat NU esti obligat sa faci testul sangelui, iar el a avut 0.0. Parerea mea este ca Politia a cam uitat legea ….

Ma enerveaza teribil cand isi da aceste aer de om calm,inteligent, ca deh,acum lucreaza la minister. E acelasi insuportabil vulgar dintotdeauna si se vede ca-i ies aburi pe urechi, pentru ca acum trebuie sa se abtina. As da bani ca sa fie dat afara.

Ce-ti pasa ? Dca fuma tutun era tot una ? Daca manca fast food nu era acelasi lucru ? Care este diferenta ?

Ateismul porneste de la pzuesporitia ca materia este eterna si este tot ce exista, Dumnezeu nu exista, iar religia este doar o etapa din evolutia sociala si psihologica a omului. Astrofizicianul Carl Sagan a spus: “Cosmosul este tot ce exista, a existat si va exista vreodata”. Aceasta afirmatie poate fi considerata ca fiind “declaratia de credinta” a ateismului.M-ar mira ca placinta-satanista’ si shleahta lui de enoriasi imbecili ai First Church of Stupids’ sa aiba vreo notiune despre atheism .’Karl Marx considera religia ca fiind opiu pentru popor sa nu negam ca nu ar f avut dreptate Marx,dar,una e sa fii o persoana lipsita de credinta si alta e sa reprezinti un pericol public.Sa nu confundam atheismul cu bolile pshihologice.Un atheist ,nu va fi niciodata satanist.Un atheist nu va avea niciodata biserica si nu va cauta sa profaneze biserica si doctrinele ei.Acesti indivizi sunt doar bolnavi psihici,in urma consumului de droguri sau prea infatuati datorita faptului ca dispun de frt. multi bani ,de care profita altii.Ca si fiinte libere si responsabile avem datoria sa alegem conceptia corecta despre lume si viata, cea adevarata si cea reala insa de a crede in ceva a comite infractiuni este cu totul altceva.Aici nu mai poate fi vorba de teribilism sau credinta.Aici e vorba de constiinta ,inteligenta si nivelul de cultura al fiecarui individ.Sunt atheist dar trebuie sa va spun ca ,acest soi de indivizi ca placinta-nfuriata ne fac de ras si ne arata inca o data ca imbecilitatea si incultura au picioare scurte ca si minciuna.Sper sa-si ia pedeapsa cuvenita ptr. imprudenta si prostia lui,pentru a se putea’pocai’si ptr a putea medita in privare de libertate la amagirea satanei.(nu exista pocainta, pastori sau biserici la athei).

Normally I’m against killing but this article slaughtered my ignorance.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats