Ion Iliescu si PSD

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 30-01-2010

6

Bate Vantul in PSD si aprinde valvataia Violeta. Mircea Geoana atat de incercat energetic a devenit ultima dragoste a lui ANI. Adrian Nastase e si el bantuit de duhul cel paratoriu al Matusii Tamara care isi cere restitutio in integrum nu la trebunal ci la cremenalul DNA.

Poltergraistul portocaliu agita spiritele. Mai ramane sa aflam ca Liviu Dragnea i-o trage Mihaelei dragostea noastra si ca Diaconescu e gay. Va candida Ion Iliescu? Oricum e mai mov decat multi altii. Si are cu ce.

Lasand gluma la o parte. Ar fi singurul care ar repune PSD pe orbita. Chiar daca ar semana cu o mineriada, acest lucru poate scufunda Flota lui Basescu si a Elenei Udrea.

Comments (6)

Din moment ce nu se poate spune ca prima mineriada a fost un rateu total (in fond palatul parlamentului era destul de atacat iar niste studenti prea petrecareti incendiau piata universitatii), o mineriada, ce-i drept putin mai figurata, nu ar fi tocmai rea.

Sunt un om cu creier, prin urmare nu pot decat sa-i apreciez meritele lui Iliescu. A fost cel mai bun presedinte al romaniei si probabil va ramane destula vreme de acum in colo. (aviz portocalelor: “comunistul” Iliescu nu i-a lasat pe altii sa fure, aka nastase etc, deoarece spre deosebire de comunistul Basescu cunostea si respecta conceptul de separatie a puterilor in stat).

Insa in ciuda simpatiei mele pentru omul si politicianul Iliescu, desi sunt convins ca este cea mai buna alegere momentan, nu stiu daca are forta necesara sa se bata cu mai bine de jumatate din crema PSD-ului. Ar fi nevoie de coaie ca sa ii elimine pe Vanghelie, Rus, Mazare s.a.

Oricum nu il vad pe Iliescu candidand. Nastase este destul de mancat de trecut, Hrebe dirijeaza, Geoana trage cu dinti mai ceva ca un pit-bull atarnand de o sfoara deasupra unei prapastii, Diaconescu, desi un om respectabil, nu are forta… PSD is fucked pentru moment.

Sunt foarte de acord cu tine. Am lansat o supozitie. Poate ca am gura aurita.

Sper sa ai. Stanga romaneasca nu are rabdare sa explodeze. Ca sa citez dintr-un desen animat divertis de acum cativa ani – Vanghelie (cred) catre Geoana (in postura de JL Picard): “Sefu’, de cand conduci tu naveta trage rau spre dreapta.”

Probabil stii cum s-au stabilit care partide sunt de stanga si care nu. O sa povestesc pt ceilalti care nu stiu. In Camera Lorzilor, Pralamentul britanic, unele partide stateau in stanga, celelalte in dreapta. In stanga partidele saracilor, in dreapta ale bogatilor. Cei din dreapta aveau multe afaceri si nebanuite tendinte de imbogatire ilicita. De aici si ideea cu “statu sa s eimplice cat mai putin in chestiunile economice”, trademark right wing.

Geoana nu a dat niciodata senzatia ca i-ar pasa de oameni. Iliescu da. Nici Nastase nu a excelat la capitolul de Omul Multimii, insa parca era mai credibil ca micutul presedinte.

Tara in care traim se scutura de praf dupa ce a fost fututa-n tzarana. Priveste mandra inainte si striga “nu sunt o curva!!!”. Stii cum in Bucuresti, in universitate, iti dai seama imediat care fete sunt de la tara si care nu? Asa si cu populatia romaniei. Oameni proveniti din fosta clasa muncitoreasca, oameni care fac o facultate doar de dragul de a o face pt ca mai apoi sa nu o foloseasca la nimic si nu numai, toti se emencipeaza brusc, cautand sa faca parte din elita intelectuala, sa se dezica de trecutul rusinos al strabunilor care au ridicat tara cu sudoarea lor (ca face dracu transfagarasan si metrou daca nu erau comunistii) si sa fie democrati si capitalisti. Pentru ca la noi daca esti de stanga esti comunist si daca esti de dreapta nu.

Iar prostia este, dupa cum o stim, molipsitoare. In momentul de fata este nevoie de un lider profund intelectual si deosebit de inteligent pentru stanga noastra. Un om care sa aiba curajul sa strige “e bine unde esti! E bine ca esti vanzator, sau instalator sau mecanic, pentru ca eu si toata tara avem nevoie de tine. Nu conteaza sa ai facultate, conteaza sa faci bine ceea ce faci. Iar noi, statul, vom avea grija de tine”.

Romania a uitat ce este aia clasa de mijloc si ar face bine sa o redescopere. Pentru ca o societate in care toata lumea isi doreste sa faca parte din elita nu poate este o societate ce sta pe marginea prapastiei, aka dictatura. In momentul in care esti invatat ce sa gandesti si nu cum sa gandesti te-ai cam ars.

Exceptional commentariu, te invit sa postezi pe blogul meu absolut oricand!

Ehei,apai dupa atatea povesti cu flacari violete,dureri in pept si negru`n ceru` gurii, acuzatii ca voturile au fost furate, doar nu era Base Copilu` de Aur sa stea degeaba. Cand noi ne asteptam sa raspunda cumva acestor acuzatii, el de fapt le-o cocea la greu. Ca doar e jmecher marinelu` ;) . Si uite asa Matusa Tamara mai face`un flip pe spate, termopanele iar se zgaltzaie si Geoana e din nou constipat.

Andaa, repet pentru a nu stiu cata oara…de unde gustul tau pentru politica? Sa nu te superi pe comentariul meu, dar cred ca daca cu sintagma “imi plac barbatii” n-ai reusit sa ne convingi ca esti o curva, vrei cu tot dinadinsul ca sa fii printre “prostituatii” din politica. Nu cred ca ai sa reusesti nici asa si, in plus, nu cred ca ai stat de vorba cu prea multi studenti de pe vremea mineriadelor iliesciene, sa-ti spuna ei ce simt si acum, dupa ce i-a “mangaiat” minerii, adusi la Bucuresti de Iliescu sa planteze flori in fata Teatrului National. Raspunde-mi, te rog…si daca vrei sa intram intr-o controversa pe tema asta, iti voi fi un bun adversar…

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats