Mihaela Geoana atacata energetic si paranormal spre mov

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 17-01-2010

4

Prostia a fost o prezenta interesanta in Romania din illo tempore pana astazi. De la “prosti da’ multi, maria ta” la “Ionica cel prost” al lui Creanga, pana la prostimea ca patura sociala si la prostii devoratori de manele, prostia a devenit o stare de gratie.  Pana la urma, nu este nimic rau in asta daca ne gandim ca in plina criza economica s-au dat de la buget zeci de milioane pentru ridicarea a inca 1000 de lacase de cult, ca – deh, nu-i asa?! – fericiti cei prosti ca a lor e imparatia cerurilor.
Aseara am aflat ca nu exista prosti sau prostanaci ci numai atacuri energetice. Chestia asta a scos-o “Mihaela Dragostea mea”, ex-madam Kennedy de Dambovita (ptr doua ore), nevasta Prostanacului care s-a culcat presedinte si s-a trezit dobitoc.  Sincera sa fiu, afirmatia familiei Geoana m-a distrat copios. Am ras cu lacrimi, am ras a paguba, gandindu-ma ca, daca atacul energetic al lui Ion Iliescu ar fi fost luat in seama de PSD, astazi Basescu era deja istorie.  Cate atacuri energetice o fi lansat Udrea, o atacata en-titre, la adresa lui Geoana, de l-a trimis la Vantu sa se reloaded?
Am considerat afirmatiile Mihaelei un puseu de deznadejde. Cum mama dracului sa fii de acord ca barbatul pe care tu si mama ta l-ai format ca om politic, cu un noroc prostesc de a candida si de a fi sprijinit de toata suflarea, cu Ion Iliescu in frunte, sa fie atat de prostanac incat sa faca scufundari in piscina mogulului, noaptea, cand toate pisicile sunt violet?  Normal ca dai vina pe astre, Omide, cositor, Sabaat, tapi si papusi voodoo.  Fireste ca movu’ e culoare de curva si ca Basescu i-a strecurat un fir de pizda tigancii in buchetu’ cu trandafiri.
M-am oprit din ras atunci cand Mihaela dragostea-mea a spus ca Ion Iliescu si Adrian Nastase reprezinta trecutul  iar Mircea Geoana si Liviu Dragnea reprezinta viitorul. Da, era atacata energetic!
Cu dunga mov!

Comments (4)

Putem glumi sau ne putem documenta, vrei sa verifici ?

Putem glumi sau ne putem documenta, vrei sa verifici ?http://talismanul-flacarii-violet.blogspot.com/

Te-am mai citit acum vreo 2 ani si mi-a placut cum scriai.
Constat cu mahnire ca ai ajuns o carpa politica. Pacat, aveai potential.

SUNT FOARTE BUCUROS CA NU A AJUNS GEOANA PRESEDINTE ,CA ERA VAIDE MAMA NOASTRA .DACA AJUNGEA PRESEDINTE ERA MAI PERICULOS DECAT A FOST ELENA CU CEAUSESCU ,ASTA AVEA SI PE SOACRASA . MIHAELA DRAGOSTEA MEA TU SI MAMA TA ATI DISTRUS CARIERA OMULUI. SI APROPO FAI O BUCURIE OMULUI PARASESTEL CA SA-SI REFACA CARIERA

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats