MARIE-JEANNE ION, HAYSSAM, ELENA UDREA SI CEA MAI MULTA MUIE

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 13-01-2010

12

Trompeta de serviciu a tiranului reinscaunat a sunat adunarea ziaristilor voyeuri , nu de la balconul cu jaluzele de 100 000 de euro din Ministerul Turismului, ci din garsoniera lui Dan Diaconescu- Senzational. Calma, elegant de blonda si exhibata in fata poporului (ca o reprezentanta poster a clasei muncitoare masculine) Elena Udrea a demonstrat ca Oltcitul poate sa jumoale mai mult decat o Dacie Break amarata numita Espero. Fiind intr-o excitatie verbala de zile mari si simtindu-se in mediul ei de bastina,( palude cum spunea Gide), care i-a dat lumii pe Elodia, Magda Ciumac, Ogica si Tolea, Elena Udrea a scapat pe gaura gurii o stire de zile mari: „Marie-Jeanne Ion si-a aranjat rapirea pentru celebritate si afirmare”
Dan Diaconescu in orgasm, doamna Udrea ejaculand pe biletelul roz, o multa muie data justitiei, romanilor , ziaristi excitati de o stire in care marirea punctului de pensie nu mai are ce cauta. Elena Udrea arunca bomba. O bomba fasaita din start.
Marie-Jeanne Ion este un jurnalist de mare clasa. O profesionista a frazei si a cuvantului vorbit in fata camerei. Un om de mare bun simt. Fata de majoritatea jurnalistilor facuti si nu nascuti, am convingerea ca Marie-Jeanne Ion s-a dus in Iraqul dementei din dragoste fata de meseria de ziarist. Ce s-a intamplat mai departe, cumva, nu mai conteaza. Bine ca s-a terminat cu bine, iar Traian Basescu a avut cel mai mult de castigat. Repet, cel mai mult. Dupa rezolvarea rapirii din Iraq, Traian Basescu a devenit un lider providential.
Declaratia “dandiaconescu senzational a blondei politicii romanesti” a aratat ca Elena Udrea are functia de TROMPETA. Unul din portofoliile de prim rang ale guvernarii Basescu.
Fara precedent, sare la gatul jurnalistilor. Ar trebui mai mare solidaritate din partea breslei. Breasla care reprezinta ultimul bastion in calea “ Senzationalului cu Dan Diaconescu”
P.S. Marie-Jeanne, notre respect!

Comments (12)

eu, in locul tau, n-as fi atat de categoric. din primele momente ale “rapirii”, mi-a fost clara facatura. si, crede-ma, am trecut prin niste razboaie la viata mea si stiu ce-i aia o rapire adevarata

si ce este o rapire falsa?

sa te masochizezi 55 de zile? Sa fim seriosi? Cine la scapat pe Hayssam?

l-a

cred ca si binica stie ca a fost o facatura si un mod de a scoate niste bani din tara. cat de tampit treb sa fii sa crezi ca a fost pe bune. mai mult ca sigur ca ziaristii au fost si ei niste marionete. bbasescu, nu. el nu are nici o vina doar nuti care i-o suge. cred ca ea e de vina

cred ca e prima dat cand nu sunt de acord cu tine.
maria jeana e un ziarist de duzina…
nu impartasesc ideea ca marie jeane s-a dus de dragul prefeseiei.
s-a dus pt ca avea ocazia sa viziteze moca iraku’ si sa faca un ban. ca multi ziaristi. nu este singura.

nu cred ca Basescu are legatura cu rapirea da’ a stiut sa traga foloase in urma rapirii.
atat materiale cat si imagologic.
cred insa ca l-a facut scapat pe haysam. pet foloasele mentionate mai sus…

“doamna Udrea ejaculand pe biletelul roz, o multa muie…” Andaa,cum ejaculeaza doamne[blonde sau nu ] pe biletele roz ? Muie stiu cum dau, cu ejacularea m-ai plasat in ceata :)
PS Iti doresc un orgasm [sau mai multe] de amplitudine intergalactica :)

Felicitari pentru atitudine,

bine ca in Romanica asta mai sunt si oameni care sar sa ii sustina pe altii, la nevoie.
Eu o cunosc cel mai bine pe Marie Jeanne. Nu de azi, de ieri, de 7 ani. Dinainte de rapire. Nu merita nimic din ceea ce i se intampla. Este un om bun, harnic, care munceste de dimineata pana seara. Are un copil de 3 ani, care se uita curios la televizor si nu intelege de ce o vede pe mami. Si ea sufera pentru fiecare fetisoara trista a fiului ei.
De unde dracu sa stie ce e in sufletul unei mame pipitele astea blonde care isi fataie fustitele mulate pe celulite, pe la TV? De unde sa stie gornistii (care se aclama ziaristi sau analisti) ca NU INTOTDEAUNA E DE VINA VICTIMA?
Mi-e rusine cu noi, mi-e rusine de rusinea lor. Nu doresc nimanui niciun rau, pentru ca eu sunt un om bun.
Ii doresc lui Marie Jeanne numai bine si SA DEA DUMNEZEU SA O LASE SA UITE!

a zis cineva ca marie jane nu munceste. sa isi creasca sanatoasa fetita. tocmai am spus ca ea si ceilalti au fost niste marionete /au fost folositi fara stirea sau voia lor. si le e greu sa creaca ca a fost aranjat perfect, acest circ credibil.

Filozofia găurii

Planul anticriză al guvernului Boc constă într-o jonglerie cu găuri, iar ministrul Elena Udrea exemplifică perfect acest lucru. Strategia constă în prezentarea găurilor mici, umplerea lor şi ignorarea găurilor mari. Gaura mare constă în faptul că ministerele Transporturilor şi al Dezvoltării Regionale şi Turismului, adică tocmai cele care ar trebui să asigure relansarea economică prin investiţii masive de stat, au bugete mai mici. Gaura mititică descoperită de Elena Udrea e faptul că turiştii nu prea au unde să se distreze. De aceea, din banii aceia mai puţini, ministrul vrea să construiască câteva săli de sport prin staţiuni şi un teren de golf cu 18 găuri la Snagov, “ca să producem bani”[...] http://gandeste.org/general/filozofia-gaurii/8612

Thank you for sharing this to me.I think this is really a good toptic.I have an online shop for winter down jackets and some kinds of shoes.I don’t know if you have any interest in that.Have a try and have a look at.

winter is coming now,i would like to bring you a good news.There is a good onlinestore site to buy down jackets.bitegrhthhiosjf1028.It has top quality.At this moment,most goods is discount.
believe yourself.
http://cheapdownjackets-uk.com

da, asa se mai justifica bieientelns ca sediile de banca au camere, dar eu ma gandeam ca ai schimbat la un exchange-office din ăla mic, unele n-au camere. Bine, trecusem cu vederea cuvantul “sediu”, e clar ca la un exchange office nu-i zici “sediul dumneavoastra”.Dar daca e vorba de banca, probabil nu e vina ei, pt ca regula asta e de la manager, care o da afara daca nu cere buletinul. E vreun cacat de reglementare. Ar fi fost mult mai corect in cazul asta s-o intrebi, si daca e asa cum zic eu, sa-inchei spunandu-i ceva de genul “transmite-i muie sefului”.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats