HONORIUS PRIGOANA-BUNULUI SIMT

Posted by Andaa | Posted in revolutii de piele | Posted on 05-01-2010

5

Ciocul mic! Noi suntem la putere acum!

Honorius Prigoana. Ciudata alaturare intre un prenume cu conotatii saltarete si un nume care pustieste tot. Sunt carcotasi care spun ca Honorius e un bou. Ca spriturile lui in casa de la Techirghiol al lui Edy Martin, alt print al gunoaielor, se sfarseau tragic. Adica il prigoneau pe Honorius cu cateva scatoalce in vintre. Beizadele, gunoaie, la dracu- de ce-ar mai conta.
Ciocul mic, popor roman. Eba vegheaza pentru noi.

Comments (5)

Edy Martin ( eduard) este fiul fostului prefect al constantei, Martin. Fost, actual si viitor gunoier. povestea spune ca si-a tras din sticle reciclabile un palat pe malul lacului techirghiol. dar cu vedere…impotriva lacului. Nu are absolut nicio fereastra spre lac. Uraste peisajul. Se duce in schimb la Miami.

Tot palatul se hahaie la 500 m de groapa de gunoi care a fost denuntata de UNESCO ca fiind complet neecologica.

Ciocu mic, vom ateriza acolo!

ne-am dat dreaq, cu alte cuvinte… interesant este, cum de Gigi Becali, cu toti banii lui, n-a reusit sa-si cumpere scaunul de la Cotroceni si prigonitul de Silviu, venit taman de la Gherla, ajunse, vere, de la groapa de gunoi taman la Parlament si-acu trage sforile sa-l puna si pe fiu-sau parlamentar.

- lumea este asa cum o faci tu, totul incepe cu ce faci din tine !

o pitipoanaca si un cocalar au ajuns mari parlamentari domneeeeeeee ne ducem de rapa asta e romania

MI-a placut discursul lui pitiponcus prigoana de ieri :) ) :) ) :) )

omul vrea reforma statului :) ) :) ) :) ) :) ) oaree nu ma asta stiu sa spuna pdlisti de cand au castigat alegerile????? stai linistiti zeus vegheaza ptr tine ….oare domnul pitiponcus a fost la presedintele suprem ptr a cere voie sa candideze?????

traim in romania si asta ne ocupa tot timpul

o zi buna iti doresc

Ne ducem naibii pe zi ce trece.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats