Geoana. Un prostanac.

Posted by Andaa | Posted in orgasm cultural | Posted on 10-12-2009

4

Ion Iliescu. Neo-cripto-ultra comunistul. Batranul care reprezenta vechea garda. A spus “ Tovarasul Nastase”. Mazare si ai lui baroni l-au votat pe Geoana. Nu mai vroiau DICTATURA. Ion Iliescu a plecat ca un erou tragic. Imediat dupa congresul masluit de Mitrea si boul ala din Vrancea, ala cu neuronii prinsi sub placa de argint, Mircea Geoana se vedea din copilul de casa al Margaretei, direct propulsat in fruntea PSD.

Ion Iliescu s-a imbolnavit de inima. L-a tratat, foarte important pentru posteritate, Sorin Oprescu. Ion Iliescu si-a revenit si a mizat pe unitatea PSD. Era copilul lui, creatia lui. Furata de unu’ de se credea americanu’, unu’ Geoana. Ca sa ardem etape, dupa 5 lansari, Geoana e candidatul PSD. Ion Iliescu il sprijina. A spus ca poate invata. Ca are aceasta calitate. Mircea Geoana a pornit in tara. Iliescu I-a dat startul, oprindu-l pe Oprescu din fasa. Nici nu l-a bagat in seama pe Doctor, chiar daca il avea la inima. Insa, Geoana era invatacelul. Prostanacul poate-poate . Geoana face figura. A spus Ion Iliescu.

Alegerile:. O victorie a lui Ion Iliescu. Geoana este in turul 2. Sprijinul dat lui Tariceanu cand asta era inundat de razgandeli, acordat de PSD datorita lui Ion Iliescu a contat, poate, pentru aceasta coalitie al lui Crin cu Ion Iliescu si Mircea Goana.

Turul 2. Turul adevarului. Totul sau nimic. O larga coalitie impotriva unuia care promisese tzepe si le dadu-se cu Ridzi-Pitzi-Udrea-Videanu.

Confruntarea. Prostanacul este al populatiei a la la Vantu. A stat 34 de minute in noapte. Timp de 200.000 de voturi.Reactia de confruntat a fost cretina. Se ducea sa se relaxeze la SPA-ul lui Vantu, timp in care isi spunea “mea culpa ca discutie interumana” l-a facut “malefic”. Ca o paranteza, cei 300 000 de tepuiti FNI, priveau la Geoana ca la un Dumnezeu. Doar se lupta cu “maleficul”.

Ziua Istorica 6 decembrie. Platforma in Kiseleff. Familia Geoana e Casa Alba! Mihaela e numai lacrimi, Prostea topaie ca un apucat, ii multumeste lu Margareta, fii-sa ii lasa oracole pe foto, Adrian Nastase e oprit sa intre pe scena victoriei/ esecului.

Ion Iliescu: sa asteptam numaratoarea! Si toata nebunia aia e declansata de Prostanac. Adriana Dutulescu a facut cronica unui cocalar de Kiseleff.

Pentru PROSTANAC O MELODIE: MARGARETA! O S-O AI IN CAP, idiotul dracului.

Comments (4)

Sarumana. E genial. E voie sa il preiau la mine pe blog?

o mica greseala : “le dadu-se”
Turul 2. Turul adevarului. Totul sau nimic. O larga coalitie impotriva unuia care promisese tzepe si le dadu-se cu Ridzi-Pitzi-Udrea-Videanu.

Sa inteleg ca nu iti place de Geoana.

Abia acum am descoperit articolul. Felicitari, am râs de m-am prapadit!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats