Maria Basescu ofteaza

Posted by Andaa | Posted in politica | Posted on 15-11-2009

10

Priviti-o pe Maria Basescu cum ofteaza. Minutul 1:55. Un oftat de trei secunde. Va rog s-o priviti si pe Elena Udrea. De ce dracului stramba din bot? Minutul 3:57. Crin Antonescu a fost marele castigator al acestei confruntari. Am vazut reactia in blogosfera. Toti bloggerii au condamnat jegosenia presedintelui Romaniei.

Comments (10)

La aceasta “cearta” presedintele a pierdut, Domnul Crin Antnescu a avut toate raspunsurile bine gandite si puse la punct. Parca se astepta la ceea ce spune Domnul Traian Basescu.
Domnul Crin a fost tot timpul cu un pas inainte.

a aceasta “cearta” presedintele a pierdut, Domnul Crin Antoescu a avut toate raspunsurile bine gandite si puse la punct. Parca se astepta la ceea ce spune Domnul Traian Basescu.
Domnul Crin a fost tot timpul cu un pas inainte.

Din pacate desi Crin a castigat, els e adreseaza mai mult intelectualilor…tara fiind condusa stim noi cati ani de vulgul, care nu mai stie care incotro……sa aiba succes, desi, sincer va pierde..sia sta o zice omu de presa care are pulsul si nu telespectatorul! Ia uita ti va si la acest link…ce ziceti?

http://www.agentia. org/teoria- conspiratiei/ Simbolurile- oculte-106. html

trebuie sa fii indoctrinat rau sa vezi in infruntarea asta ca a castigat crin!!e ca un boxer care incearca sa se apropie de adversar dar e tinut la distanta cu directa si din cand in cand mai ia si cate un croseu.in final pierde lamentabil la puncte

Pentru mine a ramas emblematica replica: In fata mea e bine sa va ridicati, domnule Antonescu!
http://codrinscutaru.blogspot.com/2009/11/traian-basescu-in-fata-mea-e-bine-sa-va.html
Asa cum am spus, respectul vine din inima, nu se impune…

Ce este asta ? Duel ca in filmele cu hip hop ? cu negrii din ghetou ? Poate domnul Antonescu ar trebuii sa se concentreze mai pult pe as face campanie decat pe a face anti campanie altora. Anticampania de genul asta mi se pare o dovada de lipsa de forta politica. Domnul Base a stiut sa-l tina la distanta in timp ce Antonescu a stiut sa puncteze… da a punctat urat, rusine!

Sincer acum voi credeti ca Crin Antonescu e un Sfant ? Eu cred ca nu la deranjat cu nimik vorbele lui Basescu despre sotia lui moarta de 5 ani.. Eu cred ca iau picat foarte bine =))
I don`t give a piece of shit cine iese presedinte.. din partea mea poate sa fie si Crin Antonescu Si Basescu Si Vadim Si Becali .. Oricine o sa fie presedinte .. o sa fure .. o sa ne faca sclavi .. o sa fie mana aia care nu te lasa sa te ridici .. etc..
Pentru ca traim in romania unde oamenii daca au farfuria plina ii doare`n CUC ce se intampla cu altii.. deci nu e vina presedintelui senatorului deputatului sau a femei de servici de la cotroceni.. e fina Romanilor ca suntem un neam de Prosti care nu stim ce e bine si ce e rau..

Nu ti se pare ca Maria Basescu are cel mai misto job din lume? Sta in fund si se tine de scaun(mari sanse sa fie intr-atat de proasta incat sa cada din sezut) si din cand in cand mai da din cap scurt, cat sa isi dea bretonul la o parte. And that`s pretty much it..

Maria Basescu ofteaza pentru ca Antonescu este ipocrit si demagog. Tudor Chirila e reperul lui moral??? Ia mereti voi inapoi la cratita!

N-avea cum sa nu ofteze atat timp cat domnul Crin Antonescu vb cu dezinvoltura si nerusinare despre ” femeile obiect” din politica , dupa care dandu-si oarecum seama de eroarea facuta o promoveaza cu multa ipocrizie drept etalon pe ea insasi ,doamna Maria Basescu, pe care ostentativ o incadreaza in rolul strcit limitat al fameii de a ” tine casa si creste copii”. Niciun barbat cu largi orizonturi de viata n-ar putea sa spuna asemenea enormitati!!
Din pacate, un barbat care lanseaza astfel de vorbe jignitoare la adresa unei femei nu mai poate fi intitulat un gentleman si cu atata mai putin nu ne mai poate convinge de respectul sau fata de sexul opus!Lectiile pe care i le tinea lui Traian Basescu devin astfel niste gafe colosale. Strambatul din nas este absolut un gest normal din partea oricarei femei la auzul acestui discurs penibil si misogin. Asadar, cum spune presedintele, nu toti barbatii sunt misogin,ci dumnealui.Referitor la replicile si atitudinea presedintelui , trebuie sa marturisim in mod obiectiv ca sunt cu mult mai diplomatice si inteligente decat ale sale.Deruland niste episoade inutile din existenta presedintelui,total inutila acestei dezbateri,dar avand la baza speranta de a-l discredita, si
manati de dorinta avida de putere adversarii au uitat de diplomatie,bun simt,onoare si adevar,din aceasta cauza confruntarea cu Geoana si Antonescu s-au finalizat cu un Nockout!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats