Cain Basescu, Abel Basescu si Elena Udrea

Posted by Andaa | Posted in politica | Posted on 21-08-2009

11

Asistam in aceste zile la una din cele mai mari manipulari din acest an electoral. Este vorba de Afacerea Armament- Mircea Basescu. Nu mai reiau povestea. De 24 de ore intreaga presa este in orgasm.
Cainii de paza ai democratiei, noii justitiari ai tarii si luptatorii condeieri ai Romaniei corupte, se afla in pozitie de tragere cu toata artileria din dotare.
Dupa succesul Ridzi si preconizata victorie Udrea, iata ca in sfarsit se loveste letal in insusi Zeus. Cazul lui Mircea Basescu si afacerile sale cu armament si fregate ( Flota, fir-ar sa fie) dovedesc indubitabil ca Traian Basescu este un mare afacerist. Mass-media exulta, tiranul e pus cu botul pe labe, mogulii pot rasufla usurati.

Traian Basescu a dat ochii cu presa inca din aceasta dimineata. Nu a afisat mina unui Caesar lovit pe la spate de implanturile Luxten ale lui Brutus, nici nu a aparut in fata inchizitiei ca un Samson scalpat de jaluzelele Dalilei. Tabloul e cu mult mai sanghinolent. Este fratricidul primordial.
Traian Basescu este Abel omorat putin de Cain. Parea scarbit, tradat pana si de propriul frate. El, cinstitul natiunii si Cavalerul Luptei anti-coruptie sa moara asa cum se intampla in toate miturile cosmogonice ale Universului, ucis prin tradare. Stati linistiti. Zeus nu a murit. A reusit sa se dumireasca la timp de complot. Traienel l-a bestelit putin pe Mirciulica. Acesta s-a retras de urgenta din Consiliul de administratie al firmei cu pocinogul sigurantei nationale si a plecat suparat la Fabrica de Inghetata.
Dupa amiaza totul s-a dovedit un mare fas. Firma nu avea licenta pentru a face afaceri cu armament, nu a exercitat trafic de influenta fata de Base.

In concluzie, marele tun al presei s-a dovedit un mare fas.
Si totusi care sunt dedesubturile acestei afaceri.
1. Presa a fost intoxicata pentru a se deturna atentia opiniei publice de la cazul Elena Udrea. Astazi nicio televiziune nu a mai dat o stire despre nesimtita asta care instiga la nesupunere in fata legii si bunului simt. Elena Udrea este calcaiul lui Ahile. Blonda asta careia-i curge tarana din buletin poate fi calaul lui Basescu. Gestul ei de sfidare denota o frica viscerala. Simte streangul cum se strange. Precedentul Ridzi a bagat groaza in marinar si in metresele sale. Ieri la comisie aceasta a incercat manipularea cu ascultarile unor discutii private ale unor membri ai comisiei de ancheta. Din pacate, acel incident a stirbit din credibilitatea comisiei si e posibil sa faca din Elena Udrea o victima a furiei a dusmanilor lui Basescu.
2. Afacerea Mircea Basescu este lipsita de substanta. Promtitudinea cu care a intervenit Basescu si Videanu au aratat ca acest tun de presa poate fi demontat foarte usor. Basescu a mizat iar pe afect, pe victimizare. Mai avea putin si plangea. Draga Stolo era inlocuit de propriul frate, la alte proportii lacrimogene. Daca se mizeaza prea mult pe aceasta poveste, presa va iesi sifonata si complet decredibilizata. Imediat se va face legatura cu asa zisul linsaj mediatic administrat pitipoancelor Ridzi si Udrea.

Ca o concluzie telenovelistica…  Cat de importanta este Elena Udrea pentru ca Basescu sa-si implice familia intr-o asemenea cacealma?!

Comments (11)

fair enough

daca candideaza oprescu te-as ruga draga anda sa imi zici cum pot intra in echipa lui de campanie din bucuresti, probabil esti mai informata, interesante articole
base foloseste scamatorile astea ca sa se baga in familii in capul omului mic. Uite presedintele nu isi menajeaza nici fratele uite ce a facut , cum a salvat el jurnalistii, cum e el un om din popor, bea manaca seminte are amanta, il punem tot pe base e ca noi nici ceilalti nu au facut nimic , cine altcineva sa fie presedinte daca nu tatarul radiestezist daca nu vampirul energetic

Asta demonstreaza ca baSEXu e dispus sa nu mai candideze dar, sa-si apere soldatii credinciosi ! eu zic ca Nuzti de Plescoix poate sa-i faca un cimpoi pe cinste pt chestia asta …
Cm probabil a sesizat ca o poate scoate pe Secsi-Buzoianca din prim-plan, sacrificand vreo 4-5 puncte procentuale in optiunea electoratului …
Oricum, afirmatia lui cum ca “daca se mai baga frate-miu intr-o alta afacere din asta, pot lejer sa nu mai candidez” poate spune 2 chestii :
1. are de gand sa candideze dar e constient ca poate pierde
2. nu are de gand sa candideze dar mai vrea o tura peste 4 ani, asta daca nu ajunge premier la toamna cu ajutorul prostanacului !
Astea ar fi si optiunile sale : sa nu candideze dar sa faca blatul in continuare cu Geoana, singurul cu care poate discuta in PSD. Geoana ajuns president, ar urma sa-l puna premier…
Altfel, daca Geoana nu ajunge president, il belesc toti.

baSEXu nu mai devine o optiune pt PSD in aceste conditii (pt guvernare) PSD alegand opozitia. chiar daca va castiga matelotul, “gruparea conservatorilor” (ma refer la Ilici & Bombo, nu la PC) nu poate face pace inca 5 ani cu nebunu’…
daca PROSTanacul e mazilit si in finala va castiga Crin “Fat-Frumos” Antonescu, PNL devine de data asta un “partid-jucator”, urmand a face guvernarea fie cu :
* gruparea veche din PD (Blaga, Berceanu, Videanu si in special Cezar Preda) ;
* o parte din PSD (gruparea mai sus mentionata) ;

Guvernul ar urma sa aibe cativa tehnocrati si independenti sustinuti pt expertiza si buna imagine. Eu chiar cred ca va fi altfel cu Crin si sper sa schimbe actualul mod de a face politichie. Dar nu cred ca momentan face tot ce e posibil pt ca la toamna PNL, Crin si o mare parte din “majoritatea tacuta” sa empatizeze si sa faca transferul de credibilitate prin exercitarea votului pt Crin, incat sa-l depaseasca pe Geoana !

Aceste alegeri vor fi si pt mine un moment de referinta fiind, inca din studentie, din 2000 (cand m-am inscris in UFD) si 2004(PNL) implicat in toate campaniile.
Va fi o ultima sustinere pt cineva in politica, pt Crin, esecul lui fiind si esecul meu ; ratarea unei sanse de “schimbare la fata a Romaniei”. Asa cum spunea Cioran in cartea fundamentala pt mine si, as zice, pt orice roman care se percepe si vrea mai mult de la sine si cei din jurul sau !

Cele bune !

@metal, crede-ma ca nu stiu cum se poate ajunge la Oprescu. Eu personal cred ca va candida. Si cu sanse. Basescu inca joaca extrem de dur. Inca nu a pierdut alegerile. Sa asteptam ce va face comisia liberala.

@Patrikdan, nu cred ca Basescu ar accepta postul de prim ministru. Dupa al doilea mandat, cand va modifica Constitutia, se poate si asta. dupa modelul putin.
Interesanta mi se pare varianta de guvernare PNL-PDL in varianta tot mai plauzibila cu Antonescu presedinte. Exista o aripa anti-Basescu in PDL. Ai sesizat asta perfect.
Antonescu are mai mari sanse decat Geoana. Dar sa nu-i uitam pe Oprescu si, atentie, Vadim Tudor. Vom vedea.

Ce parere ai de ceea ce spune Patriciu. E un articol foarte tare.
http://www.adevarul.ro/articole/modelul-georgian.html

[...] Andaa, n-ar trebui sa le povestesti si cititorilor tai despre virusul HPV? [...]

Basescu este cel mai rau politician si presedinte care l-a avut vreodata Romania.De 5 ani stie numai criza si scandal.e simplu …La Brasov Votam Mircea Geoana!

Basescu si politicienii lui portocalii ca videanu si boc sunt hoti.De 5 ani stiu numai criza si scandal. E simplu …La Brasov Votam Mircea Geoana!

Clasa portocalie politica este distrugatoare si periculoasa. A mintit, a furat si a facut numai rau in ultimii 5 ani in frunte cu Basescu, Boc si Udrea. Mi-e rusine de ei. De aceea La Brasov Votam Mircea Geoana!

Trust me, if a girl is interested she will meet with you.
Women appreciate to get their selves inked with little and colorful
stars. If you are a guy who is eager to create a good image on your
first text message to a girl, here are some tips based on personal
experience.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats