Cotidianul lui Nistorescu

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 03-08-2009

3

A fost o facatura de PR. Chiar daca a avut si victime colaterale, afacerea “Nistorescu” a avut efectul scontat. Se stie, Cotidianul nu mai este al lui Vantu, el este al lui Nistorescu.
In urma cu cateva minute Cotidianul scria in editia on line ca se va face o antologie a acestei “Furtuni de pe net”, Nistorescu urmand sa raspunda intr-un editorial.

Extraordinara tactica noului director si boardului Realitatea-Catavencu. Regret victimele colaterale, IT Morar si Patrasconiu. Dar pana la urma orice revolutie isi are victimele sale.

Cornel Nistorescu este cerberul, satrapul, fiara de la Cotidianul. Si Cotidianul este de la 1 august ziarul lui Nistorescu.

Au relatat exemplar “revolutia” Reporter Virtual, Mihnea Maruta, Cristian Sutu si Zoso

UPDATE:  Se confirma. Iata, un fragment din  editorialul de maine al lui Cornel Nistorescu: ,,“Trebuie sa le multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta furtuna de pe net. Unii au fost ironici, altii nedrepti, unii au exagerat, altii au lansat aberatii. Sa fie primit! Toate la un loc au facut ca ieri dimineata Cotidianul sa se epuizeze de la prima ora intr-un tiraj pe care nu l-a mai avut de mult (fara carte sau DVD). Unii sunt bloggeri cu audienta, altii sunt postaci de profesie…”  Continuarea o gasiti la Tiberiu Lovin.

Comments (3)

Zic sa te uiti la zoso al doilea comentariu. Aud …? :)

Tu ai spus asta la ora 9 31 in dimineata asta. Eu de Duminica.

http://andaa.ro/2009/08/02/cornel-nistorescu-cel-care-isi-permite/

aud?

azi am descoperit acest site si il gasesc a fi interesant. sunt curios in zilele urmatoare ce noi teme vor fi scrise si care sunt parerile umora despre activitatea altora.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats