Traian Basescu, biet labagiu

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 30-07-2009

6

Traian Basescu este in corzi (si in coarde). Muierile prezidentiale l-au cam dovedit. Marinarul ia apa pe zi ce trece, iar cand iese pe uscat se sufoca. Pana si sobolanii l-au parasit. In direct, la Radio Romania Actualitati.

Traian Basescu a iesit pe postul national de Radio – acelasi la care Antonescu (maresalul) facea indemnul: “ Ostasi, va ordon, treceti Prutul!” sau la care se anunta prima oara ca… dictatorul Ceausescu a fugit – si, cu o voce grava, a facut mai multe declaratii mai mult decat schizoide.

Inca o data si-a asumat rolul de salvator, justitiar, haiduc, prim ministru, tata, presedinte, victima a mogulilor si neinteles al istoriei. Cuza si Popey all inclusive. Basescu, figura providentiala a istoriei multimilenare a intregului Univers. Ei bine, Zeus a anuntat astazi ca ia in serios faptul de a nu mai candida. Nu, nu ii este frica de ascensiunea lui Crin Antonescu sau de candidatura din ce in ce mai sigura a lui Oprescu. Nu, nu ii este teama de repercursiunile afacerilor Ridzi-Udrea si de silicoanele propriei beizadele. Maritul tatuc este atacat.

95% la suta dintre politicieni il suduie de mama pe imaculatul din Mihaileanu, 95 % au trezit fantoma flotei si aceasta il bantuie, 95% sunt dusmanii de moarte al lui Zorro de Murfatlar. Doar 5 la suta il mai apara. Acest “doar”, rostit din gura presedintelui ascunde conotatii interesante.

Basescu simte ca e in cadere libere si incearca o noua diversiune, pe vechiul tipar, cel afectiv. Doreste sa emotioneze, sa creasca in randul votantilor sentimentul de compasiune fata de propria impotenta si probabil spera intr-o mobilizare exemplara. Daca Ceausescu vorbea de “agenturilii straine” si spera in paranoia lui ca romanii vor face scut in jurul aparatului de Stat, actualul tiran o freaca cu mogulii si presa ticalosita si crede ca romanii vor mai lua o data teapa, adulandu-l ca pe Iisus Hristos candidat la Cotroceni.

Donquijotismul sau, cu criza si cu partidele venale aflate la guvernare va deveni folclor. Nu criza este problema romanilor. Problema romanilor este Udrea, este Ridzi si este Basescu.
Vom scapa de aceasta problema in curand. Cu toate tertipurile de curva batrana ale celui mai sinistru personaj din epoca post-decembrista.

Comments (6)

Bre, doctorul “ia in calcul sa…”, Baselu’ “ia in calcul sa nu…” . Doi papagali. Eu unul “am sa” ma duc la vot si “am sa iau in calcul sa nu” ii votez pe niciunul :) :) :)

Este dreptul tau de a-ti face calcule.

antonescu (crin) e o marioneta si un incapabil. geoana e praf, doctorul la fel. in continuare marinarul e cel mai ok desi e greu sa recuoastem.personal oscilez intre el si Duda

O duda, doua dude! Ca-i Radu sau nu, tot duda-i! Crinul da semne de ofilire prematura. Doctorul zambeste stramb si n-a prea facut mare lucru nici prin Capitala, in afara de bai de multime, ca si marinelu’. Gioana-i prea bine cunoscut de nea Nelu, drept PROSTANAC si-am inceput si noi sa-i dam dreptate fostului Cotrocean. Isarescu? Slabe sperante sa fie mai de soi. Gigi? Tribunul? O sa-l rugam pe Dumnezeu sa ne dea un presedinte. Cand se va naste, cand va aparea? Prostimea va vota in continuare cu marinelu’. Rade, canta si danseaza pe gust de manea.
Si-atunci de ce sa mergi la vot? Cu cine sa votezi? De ce i-om fi dat cu flit lordului J. Ratiu – D-zeu sa-l odihneasca! – care-ar fi fost bun la vremea lui, dar l-am ales pe Miluca, alt papagal care se da acum Arhanghel. N-avem pe cine alege si nici nu stim sa alegem
Marinelu’ ne va mai fute nervii, banii si ce se mai poate inca 5 ani!
Cum ramane cu Congo?!

Electoru’, din cate stiu eu, duda-i fructul dudului (agudului) pom ale carui frunze reprezinta hrana a viermilor de matase. Cand Radu nostru se va baga-n competitia prezidentiala, oare ce viermi vor sari la “frunzele” lui de fecioara ingenua ratacita-n bordelul politichiei?. Nu toate mustele fac miere si nici toti viermii nu fac matase. In rest, sunt de acord cu tine. Nu voi merge la vot. Doar daca va scoate Dumnezeu un As din maneca, in cel de-al doisprezecelea ceas… sa ne scape de Congo!

fati o laba

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats