Basescu, pizda si bugetul de stat

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 24-07-2009

8

Scandalul pizdelor, pastorite de lichidul seminal al primului barbat al tarii, continua cu un nou episod sangeros. Traian Basescu a iesit astazi la rampa, intr-o conferinta de presa, spunanand , nici mai mult nici mai putin, ca Nastase este vinovatul principal pentru tot raul care bantuie Romania. Al dracului domn’ Nastase nu este barbat. Nu se preda el de buna voie, imbracat in zeghe, direct la Rahova. Nu conteaza ca termopanele lui nu valoreaza nici cat un hublou din Flota disparuta a primului marinar al tarii. Nastase e vinovat pentru ca presa le-a luat in baza pe muierile presedintelui.

Ridzi s-a dovedit prima pizda proasta din bordelu’ lu’ Baselu’. Nici macar nu a stiut sa fure. Fiind sigura de protectia virilului si de silicoanele Ebei ,( la care idioata a contribuit) Ridzi a comis gafe de incepatoare. A furat ca-n codru. Fara nicio acoperire. A schimbat actele pentru a acoperi ilegalitatile din contracte si a ordonat stergerea informatiilor electronice. ( evz). Se pare ca prostia ei l-a deranjat pe Basescu si de aceea s-a lepadat de ea.

A doua pizda a hogeacului din Dealul Cotrocenilor este si ea prinsa cu fofoloanca vopsita. Elena Udrea si-a tras bani din buget, in plina criza economica, pentru a-si pune perdele de 75 000 de euro si sa-si traga portal de 250 000 de euro. Precedentul Ridzi se repeta. Numai ca Nuti este femeia presedintelui. Si, iata cum butada misogina se confirma. “Femeia te ridica, femeia te coboara”

Istoria de bivuac a lumii politice universale este plina de presedinti virili. Sarkozi, Berlusconi si Bill. Bill Clinton. Diferenta este ca presedintele american a lasat urme de sperma doar pe o amarata de rochie. Basescu s-a slobozit direct pe bugetul Romaniei.

Comments (8)

te maninca rau cucoana, de ce nu folosesti urzici cu mazare ?

toamna e aproape si clar ca nu e ca vara!…amr-ul e pe gatate pt tovarasul base!

o fi mancand-o pe cucoana, nu zic nu. Mazare s-a dat cu Wehrmacht-ul, deci nu se poate da la el. Dar o fi ajuns, cumva, subiectul base verboten? Nu mai suporta urzicile? Ca pe noi ne tot urzica la buzunare. Si nu numai el, cu herghelia lui de iepe. Initial a fost o herghelie de nave. Au plecat alea si-au venit astea cu succesurile. Traiasca democratia popular romaneasca, de larga concentrare. Dupa exemplul sefului, micutul boc (normal, cu b mic) a umplut Bucurestiul si Victoria cu clujeni (clujence), ca doar nu-i plateste din buzunarul lui, doldora de banii castigati la coasa, pe plaiurile-i natale. Poate urmeaza la Cotroceni. Macar cu coasa, pe care-o ascute cu talent.
Atentie, cucoana, daca te mananca, sa nu faci latei, ca-ti barbiereste bocu’ pizda cu coasa din dotarea Palatului Victoria

te pomenesti ca o sa faca biroul oral si la cotroceni

la cotroceni chiar este birou oral. unul da cu gura si altele iau cu gura. pacat de cetatean ca o ia in gura de la toti guristii…

voila

Ie scris adinc… Dar, totusi, cu dush rece ati incercat?
Salvatoru’ neamului.
(daca imi dati un pol va spui si care)

Imi place cum gindesti…

cu basescu la putere ne ducem pe pluta;)

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats