Traiasca Republica Congo

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 22-07-2009

1

Romania traieste clipe incredibile de suspans politic si economic. Pizdele presedintelui, suparate ca n-au fost platite si satisfacute de tatuc, au inceput sa bage mana in buget si sa-l frece pana la ejacularea suprema.

Ridzi-Pitzi a dat startul oficial al masturbarii pe scene de 650 000 de euro. Udrea, sau sexi-buzoianca-apud Hrebenciuc, prefera o exhbitie de nuri pe milioane de euroi.

Presa ticalosita le-a prins pe amandoua ca fura la mana. Base s-a lepadat doar de una.

La Realitatea tv sunt invitati Kovesi, Morar si Predoiu. Tripleta castigatoare a raportului de tara privind justitia. Pe crowl cu majuscule: Laura Codruta Kovesi va cere parlamentului ridicarea imunitatii parlamentare. In studiou, live, baschetbalista lui Boc dixit: “Va rog sa retractati. Nu am spus eu lucrul asta. Va voi anunta la un moment dat ce voi face”

Raman interzisa. Daca era vorba de Adrian Nastase, numai ideea ca o furtuna s-ar napusti peste Bucuresti si ar putea sparge termopanele din Zambaician, ar fi declansat procedurile de incarcerare ale coruptului national. Nu de alta, dar poate ca fostul prim ministru al Romaniei ar fi putut sa le inlocuiasca, si posibila intentie era atentat la siguranta nationala si flagrant in infractiunea de subminare a economiei nationale.

Nu era mai bine sa fi emigrat cu totii in Congo? Sau chiar traim in Congo?!

Comments (1)

Oare-a uitat poporeanul de rand cam ce sloganuri inroseau celularele la categoria mesaje, ca unii se muta in Congo daca este ales Bombonel? Probabil ca deplasarea s-ar fi facut cu vapoarele din Flota Fantoma. Si cu cel mai de nadejde carmaci. Asa, ne-am pricopsit numai cu carmaciul – cu alaiul lui de cheltuitoare a banului public – nu si cu emigrantii congolezi. Pacat, s-a mutat Congo la noi!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats