RADU MAZARE – UBER ALLES

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 21-07-2009

10

Radu Mazare a defilat in Mamaia ( Reich-ul sau inchis de bariere) nu in ritm de samba asa cum ne-a obisnuit ci in cadenta de ofiter german parca desprins din frescele murale de la Auschwitz,  semnate Simon Wiesenthal.

O intreaga nebunie a declansat “tupeul edilului” de a se visa si el macho alaturi de ordonanta Raducu, mostenitorul de drept si de fapt al imperiului Mazare, o afacere de familie care a crescut vertiginos, mai ceva de vrejul de fasole, pe care Jack s-a catarat in uniforma topless pe canalele de Desene Animate. Mazare, acest uber alles al natiunii riverane si-a permis exhibitionismul de a se visa in loc de Flower power consumator de hasis si marijuana , un brav ofiter german care vroia sa scape wermachtul de Hitler.

Presa de razboi din Romania a declansat procesul de la Nurenberg. Mazare e un mariner nazist( a absolvit IMC la fel ca si Base, ala de plange la Holocaust ca la capataiul lui Stolo) care isi face prozeliti in persoana copilului, inca prea mic sa candideze la Europarlamentare, ne-a stricat imaginea din lumea circumcisa de la facerea ei.

Gestul lui Mazare este unul copilaresc. Exacerbarea lui va fi uriasa. Se vor darama statuile lui Atonescu si probabil o sa ne recunoastem inca o data antisemitismul visceral. Avem aceasta pasiune a victimizarii. Suntem niste brute devoratoare de evrei. Omu ros este dusmanul nostru ontologic. Radu Mazare este noul Comandant al garzilor legionare.

Imi vine sa borasc. IT Morar, Cristian Sutu, Patrasconiu il pun la zid pe bloguri. Unul din ei punea intrebarea daca uniforma germana era purtata de vreun pdl-ist, cam ce s-ar fi intamplat. Pai, Placinta, care este ministrul tineretului, are un fiu care se linge in dos cu flacaii si are pe tors un tatuaj cu Satana. Cu ce e mai prejos beizadeaua homosexuala decat Raducu care era emotionat?

Intr-o Romanie in care tineretul este absolvent la Spiru Haret,  gestul lui Mazare este o mare bravura. La fel si felatiile lui Placinta al micu’.  Putin stiu ca un gest il exclude pe celalalt.

Comments (10)

buna, ultima data cand am intrat pe blogul tau, acum un an-un an si ceva, scriai proza erotica. am intrat azi si am vazut ca te-ai orientat pe politica, si scrii intr-un stil al tau, ironic, pervers si savoros. imi place, imi place la fel de mult ca si proza erotica pe care o scriai i trecut. :)

Multam
pana la urma politica este o curva
nu m-am departat teribil…

Dianna, existi la blogroll

Slab de tot. Un fel de ura viscerala impotriva lui Basescu, camuflata sub pseudocivism.
Un fel de kaka-blog

Àdio!

bun blog, chiar imi place cum scrii despre putorile astea muiste. da-mi voie sa le dau si eu la muie… virtual, mi-ar fi scarba sa fie in viu.

[...] ii rog frumos! Aici sau pe blogurile lor! Desteptii: Sutu, Ciutacu, M&M, Morar, Nastase, Zoso, Andaa, Corina…  si ma mai gandesc [...]

exista o vreme,, asa incepe orce inceput, sensu si perceptia o dam tot cei care scriem,depinde de sensu pe care vrem a ne juca cu el,,?!deci ,, pt, anumite asociatii ,,RESPECT,, si intelegere ,,nu am declansat, nici /o secesiune, dar legat de ,, rusia, ,, sa fim seriosi,, ceausescu ia dat peste nas lui brejnev in ,,78, noi de ce ne legam mereu de rusi ,, ???,, sintem un popor inventiv, avem destule atuuri pt, a fi ceea ce multi nu ne recunosc, asa ca vrajalea cu , d/mnul mazare e abureala pe fata , iar legat de reactiile intetrnationle,,sa nu mai ingurgitam ceea ce ni se serveste ,,,

exista o vreme,, asa incepe orce inceput, sensu si perceptia o dam tot cei care scriem,depinde de sensu pe care vrem a ne juca cu el,,?!deci ,, pt, anumite asociatii ,,RESPECT,, si intelegere ,,nu am declansat, nici /o secesiune, dar legat de ,, rusia, ,, sa fim seriosi,, ceausescu ia dat peste nas lui brejnev in ,,78, noi de ce ne legam mereu de rusi ,, ???,, sintem un popor inventiv, avem destule atuuri pt, a fi ceea ce multi nu ne recunosc, asa ca vrajalea cu , d/mnul mazare e abureala pe fata , iar legat de reactiile intetrnationle,,sa nu mai ingurgitam ceea ce ni se serveste ,,,si apropo,uber ales,,sa fim ,ROMANI,,

dianna, care-i diferenta? Si politica-i tot curva, nu-i asa?

DOMNULE MAZARE ,

EU NU CRED CA SUNTEIT HOHMOSEXUAL HAI SA INCERCAM AMINDOI SI DACA VA MAI GINDITI LA BAIETI SA NU-MI SPUNETI MIE PE NUME 0722658543

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats