Romanii dau muie

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 20-07-2009

6

Elena Udrea a fost huiduita la scena deschisa. Este inceputul sfarsitului pentru Basescu. Care si el a fost luat la Huo.

Geoana a primit si el acelasi tratament. Romanii si-au amintit ca sunt mintiti si furati.

Abramburica se afla in plin scandal cu Spiru Haret. Dar si cu propriul partid. Diplomele atarna greu. Ecaterina Andronescu a declarat ca vrea sa emigreze. Ar fi bine sa se duca in Congo. Asta pentru regimul Nastase si PSD este in stransa legatura cu afacerea Spiru Haret.

Deocamdata sunt doi candidati la presedintie ne huiduiti. Crin Antonescu si Vadim Tudor.

Unul din ei va fi presedintele Romaniei. Asta daca nu candideaza Oprescu.

Comments (6)

Andaa,

Ca romanii nu mai cred in povesti se vede; i-am incercat pe toti (mai putin PRM) si am obtinut aceleasi rezultate.

Insa pronosticurile tale – Crinul sau Oprescu mi se par nejustificate.

Doctorul a ratat sa impresioneze cel mai mare bazin electoral al tarii – Bucurestiul. A avut o sansa colosala si a dat-o in bara; nu-i nimic, il vom amenda cu prima ocazie. Cat despre restul tarii, nici nu au auzit de el.

Candidatul liberal cu ochi albastrii mi se pare lipsit de carisma, o miniatura a lui Constantinescu. Am incercat si prajitura asta si s-a dovedit stricata.

la acest lucru se adauga un pardid cu o putere financiara net sub greii PSD sau PD-L. Nu au sanse!

Ramane Tribunul. Dar si el depide de o mass-media tot mai influenta. Neavand niciun trust de presa sau televiziune alaturi ii va fi greu sa concureze de la egal la egal neamical cu ceilalti candidati.

Tot Matelotu’ va iesi. Intotdeauna ne-au placut povestile marinaresti!

Baselu precum Steven Segall va para gratios folosindu-se de principiile AIKIDO si va ataca naprasnic pe cei care i-au gresit… ba mai mult va face din ei un exemplu…

Stai linistita ca n-avem destul sange in vene ca sa facem ce trebuie…

Bai Andaa aaa aaa,

Futu-te-n cur cu Oprescu tau cu tot! As vrea sa iasa asta presedinte ca sa te convingi ca nu o sa se schimbe nimic din nou. Cum nu s-a schimbat mai nimic in Bucuresti de cand este primar.

Singura schimbare reala nu poate sa o aduca decat nebunul de Vadim. Dar nu o sa se intample asa ceva, stim cu toti de ce.

V-am pupat pe portofel pe toti, eu sunt pregatit de o criza mai prelungita!

ROMANII TREBUIE SA I DEA LUI BASE O MARE MUIE IN DECEMBRIE…SI ALTE MUIUTE PENTRU EBA,UDREA,RITZI SI ROBERTA ANASTASE…CA TURCANU O IA SINGURA…

Bre, Andaaaa, atata politica de la o vreme pe blogul tau.
Si cum dracu’ de apar la categoria orgasm politic? Poate la fiiiissssss politic. Acuma, nah, un orgasm politic ar fi ala provocat de disparitia lui Iliescu din viata politica. Complet. Nu?

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats