Ridzi sau pizda moare dar nu se preda!

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 14-07-2009

3

Ridzi s-a dus. “…Pulii, de suflet” ar zice unii. Aiurea. Pizdele presedintelui sunt indestructibile. Sunt curate, cinstite si virgine. Ridzi, aceasta cotofana care a talharit, cu tupeu maxim, banul contribuabilului roman, este o victima a presei. A mogulilor. A ziaristilor. A spus-o presedintele Traian Basescu. Traian Basescu care se crede balaurul luptei anti-coruptie o apara pe specimenul de Ridzi.  “- Un ministru care si-a castigat mandatul”.  De vina nu e ea, ca a bagat mana in buget, ca si cum era gestiunea lui ma-sa de la Petrosani. Este de vina mass-media ca a prins-o cu mata in sac. Vinovat e Tolontan, nu furacioasa aia cu aere de Doamna de Fier.

Comisia parlamentara Ridzi a fost condusa de Alina Gorghiu o noua Ana Pauker a Romaniei, in opinia domnului presedinte.

Cata ipocrizie! Tiranul isi apara pizdele ca un veritabil sef de bordel. Un bordel care, din pacate, poarta numele de Romania.

Voi reveni.

Update. Cristian Sutu despre noul ministru.  Idee: Basescu incearca sa-si apere EBA. Ea a beneficiat de video-clipurile de ziua Tineretului. Cu complicitatea muistei de Ridzi. Care e sacrificata, cel putin aparent, pentru ca EBA sa nu devina un nou scandal public.

Comments (3)

am avut dreptate!!! si urmeaza!!! :) )

[...] recomandare pentru andaa, in momentele ei analista politica extrema, care nu se preda! preluat de pe [...]

esti TIGAN

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats