SUTU FACE RAVAGII!

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 19-06-2009

4

Cristian Sutu lanseaza astazi o campanie de exceptie. Inchide gura cotofenei. Cotofana e Ridzi-Pitzi , baby-sitter-ul Elenei Basescu zisa si EBA, Buzuka de Luxten.

Ridzi-Pitzi face parte din clasorul de timbre aplicate pe prezervativul lui Base. Femeile din porturile in care presedintele navigheaza flota numita Statul Roman.

Fratilor si suratelor, hai sa dam cu vaca asta de pamant!

Am convingerea ca vor urma: Elena Udrea, (aici fermoarul va fi pe pizda) Traian Basescu, (ocupat cu felatia facuta de Liiceanu), Liiceanu, (fara cuvinte… din motive de gura ocupata, lesne de inteles) si bravii soldati romani aparatori ai Pacii Mondiale, care au votat-o pe EBA si au “luat atitudine” in baie, Roberta Anastase, (Nastase ii va numara, curand, ovulele) si, nu in ultimul rand, aia care nu s-au dus la vot.

Campania adevarata asta ar fi. De dat muie celor care nu participa la vot. Din cauza lor sunt astfel de Cotofene in guvern si parlament.

Hai sa le scoatem! Si sa le bagam in pizda ma-siiii!!!!

”cristian

Comments (4)

Bai, pizda electorala!
Nu stiu ce ai tu cu cei ce n-au vrut sa participe la simulacrul de democratie afisat la noi din 4 in 4 ani. Pe cine mpula mea voiai sa aleaga cei ce le-au dat cu flit prin absenta? Chiar sunt tampiti cei 80% din romanii care n-au avut de ce sa mearga la vot? Sa voteze ce? Din ’90 si pana acum, tot ei conduc si-s “alesi”. Alesii pulii! Ne rad in nas.
Sa mergi la vot si sa sustii pe cel mai bun – din macar 3-4, din cartier, municipiu, judet etc, care s-au calificat zonal, apoi sa fie trecuti pe listele electorale. Atunci sa vezi prezenta la vot! Ei iti dau “catindatul” de la centru, sau pe care-l stabileste cel ce ia banii (de la partid, sau de unde pula calului e!), ori o fute pe candidata – cu fermoarul pe pizda (de la alegerile locale, la parlamentare sau europarlamentare) Atunci, romanii le-au dat muie in proportie de 80%! Si tie, iti dau eu, in numele celor 80% dintre romanii cu drept de vot! Pt ca, cei ca tine au legalizat cotofenele de care vorbeai!

In rest, combati bine, Zoe, fii barbata!

Pt ca tot il cita cineva pe-aici pe Pastorel, postez si eu ceva … postelectoral:

Din Banat până la Iaşi
Se resimte lipsa sării,
Fiindcă cei mai mulţi ocnaşi
Au ajuns la cârma ţării.

Hai la vot, romani! Pisati-va pe urna lor! V-astept in toamna. Pe cine votam atunci? Pe Vadim? Jiji? Draga Stolo?(europarlamentarii pulii). Base? Ocupat cu lacrimile de crocodil. De ce nu EBA? Cea mai buna. N-am mai transforma romanii in homosexuali cand isi baga pula-n presedintie: sa aiba si ei membrul sus si luat in seama la nivel inalt: buzuci de soi!

Iti raspund mai tarziu.

[...] Monica Iacob Ridzi a căpătat o formă adoptată de mai mulţi bloggeri(Moshe& Mordechai, Andaa, Bârlogul PNTCD, Byubay, Cezara Media, Max, Aty, Chat Noir, Claudiu, Danny, Alexandru Marin, Mihai [...]

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats