Am cont pe Twitter.

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 19-06-2009

6

Mi-am tras cont pe Twitter. Cam tarziu, dar asta e. Fireste ca mi-am prins urechile. Pana una alta mi-am pus o tema si am trimis cateva mesaje. Mai am de invatat. Am sa trimit un mesaj amicilor mei de pe andaa_blog, ym. Sper sa ma ajute. Contul Andaa nu era liber asa ca am luat andaa79. Am vrut sa pun “69” dar recunosc sportiv ca am uitat cum se face. Nu-I nimic recuperez. Revin mai tarziu. Acum sunt pe Twitter.

Comments (6)

twisted twitter, baby! inca un pas catre a fi mai singur intre atatia “amici”. azi sunt in purple mood. sorry. sunt tare curios cine te va urma.

uneori imi slobozeste pula de placere cind aud povesti atit de minunate despre cum se fut uni oameni , si stiu sa faca dragoste pina iti vine sa te urci pe pereti cind ai un orgasm. Imi place si mie sa ma fut pina simt ca_mi ia foc pula , dar spre nenorocul meu am pierdut cea mai buna partenera si prietana care o sigura data in viata mi_a fost dat sa cunosc si sa am trairile pe care le_am avut cu ia.Faceam dragoste si sex pe unde ne apuca , parcuri , bulevarde,gradini in natura da in natura ne placea cel mai mult ,chear daca ieram surprinsi de uni curiosi voiuristi, chear ne facea placere . Ne amuzam pe seama asta si continuam sa ne futem pina exploda ceva in noi de placere dupa care o luam de la capat gura ei firbinte ma lua prin surprindere luindumi stromeleagul tot in gura o senzatie de placere ma lua pe sira spinari apoi luam pozitia 69 iar eu cercetam cu limba in adincul pizdei frematind de placere cu un dute vino ,tresarea de placere si eu la fel pina cind corpurile noastre radiau de placere. Si asa otineam pina dimineata. As da orice so mai intilnesc ,au trecut de atunci 15 ani si nici macar nu ne_am mai intilnit de atunci , macar sa ne spunem buna , oare de ce ?

VA INVIT SA VIZITATI UN BLOG NOU,NON-CONFORMIST,DEDICAT VIETII, IN CARE SPER SA VA REGASITI SI LA CARE SPER SA CONTRIBUI TI SI VOI CU MATERIALE SI OPINII,CHIAR DACA SUNT CRITICE. CU STIMA SI RESPECT CIRSTEA FLORIN.

@Vladimir, suna frate la 112.

Vladimir, de ce te grabesti? Ce-nseamna 15 ani la asa dragoste nebuna? (poate ma lamuresti cum faceati dragoste si cum faceati sex in toate locurile!?) Nu te supara, dar substanta ta cenusie a urcat vreodata mai sus de “stromeleagul ” tau?

Bun, foarte, twitter-ul asta. Aici si-au facut loc tot soiul de manelisti. Si, uite-asa, si tot asa, dai link si-l gasesti pe pula (pardon, Fernando!) de la Caransebes, care s-a casatorit si-arata ca are masina. Cred c-am sa-mi sterg contul de pe twitter. Prea s-a facut de cacao. Pacat, aici se puteau vedea – auzi – multe ciripituri si ciripitori, mica barfa – politica si mondena. Dar noi am ales maneaua idioata. Striga, Andaa, cat poti de tare ca ai cont pe Twitter, numai sa nu faci rosu-n gat, mai mult decat la ciclul periodic!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats