MUIE LIICEANU! m-ai dezamagit.

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 17-06-2009

8

Vreau sa-I dau muie lui Liiceanu. Sa ma fut existential pe botul lui. Sa-l las sa ma linga in pizda metafizic. Dar asta dupa ce se spala pe dinti. Pentru ca l-a lins pe Basescu in cur. I-a supt si pula ca un shemale care a schimbat sexul editurii Politice. Humanitasul a devenit port drapelul anti-comunist.

Fondurile comuniste au fost bune pentru labar. Are dreptate Victor Ciutacu. A avut un comportament de Elena Udrea. Picolita fututa ontologic. Un cacat. Scoala romaneasca are “succesuri”. Scoate pitzipoance in Parlament. Scoate mateloti care ne fura Flota. Ministri ai Turismului.

Da, Scoala romaneasca scoate tampiti. De la Tezele din Aprilie pana azi, niciun agramat chior nu si-a dat cu parerea despre sistemul de invatamant. Nu Basescu este problema. El va fi o erata a istoriei. Important este Liiceanu. Si nu uitati, si el fute o blonda.

Comments (8)

Un muist si presedintele asta

cum spune o colega de-a ta de breasla: “am renuntat la Liiceanu si Patapievici in favoarea lui Dolce si Gabana, doi intelectuali la fel de fini, dar, parca, nu chiar asa de snobi”

Se vede cu ce gandesti [nu degeaba se spune "pizda proasta!"]

Gigi G, expresia “dai pizdii sare” o cunosti?

CE KKT DE BLOG

ADIO

[...] a “confiscat” editura politica! Stii ce frumos dansa el si recita in brigazile artistice? Intreab-o pe marea [...]

Moamăăă, toţi constipaţii au înţeles de aici doar înjurăturile. Sunt prima oară pe blogul dvs stimată doamnă/domnişoară, dar îmi place la maxim felul în care puneţi problema. Franc, direct, şi la obiect. Înjurăturile(destul de culte şi frumos încropite de altfel) doar picantează textul, dându-i un boost de savoare. Foarte mişto. Am să mai revin.

Moroi, cand ai sa ai invoire si-ai sa revii din lumea umbrelor, sa faci o conjugare completa a “verbului ” a picanta: franc, direct si la obiect!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats