YM – Eu cu cine votez?

Posted by Andaa | Posted in ANDAA, orgasm cultural | Posted on 05-06-2009

8

Astazi am avut timp mai mult si am intrat pe messenger. V-am spus ca am mii de id –uri in lista mea de YM. In ciuda scrierilor mele usor licentioase, care ar putea starni interesul unor obsedati, am constatat ca cititorii mei sunt persoane absolut normale, extrem de inteligente si cu simtul umorului. Am pus o intrebare simpla, unora dintre ei: Cu cine votati? Majoritatea nu voteaza! Acesta va fi subiectul urmatorului post. Pana atunci ies cu Adaam sa manancam. Va astept sa ne conversam pe andaa_blog ID de Yahoo.Messenger.

alexandru, 30 min, pls…

Comments (8)

Cred ca sunt invidiat de multi barbati acum :)

[...] vreti sa iesiti din criza? Mergeti la vot! 5 06 2009 Romani, votul vostru este important. Evitati solutiile maro! Nu o votati pe Elodia, [...]

De toata lumea, Alexandru…

serios?! si de zona extraterestra?

de ce esti atat de interesata de situatia politica ? crezi ca poti schimba ceva ? sau crezi ca au aparut persoane ce pot aduce schimbari in bine ?

Caligula imperator
A facut din cal senator,
Domnul Base, totalitar
Din martoaga – europarlamentar.

Mi se pare interesant ca Andaa e preocupata de viata politica. Mai ales pentru ca e fata. Eu una nu-s deloc into politics, prin urmare nici n-am votat. Dar daca citesc blogul asta ma mai pun in tema. Si-mi si place :) )

da !!!!!!!!!! tre sa mergeti la vot ca deasat sunteti liberi,dar sa nu votati pe nimeni ca toti sun incompetenti sau pe toti ca sa se bucure si asa se anuleaza votul. Mergeti la vot aceasata e singura noastra arma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats