Paul Pacuraru – Sexgate Europarlamentar

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic, politica | Posted on 27-05-2009

4

Mi-a placut toata aceasta laba trista cu Paul Pacuraru. Sexgate europarlamentar in toata regula. De cand Monica i-a supt-o lui Clinton, toata planeta sta cu ochii beliti pe canalele youporn LIVE ale politicienilor. Se pare ca pata de sperma a celui mai important om al planetei, pe rochia Monicai, a devenit un hematom pe creierii strategilor de campanie ai lui Basescu. Muia, frecatul pulii si fututul in cur vor face deliciul presei.

Ana Birchal a fost prinsa cand sugea pula, extrem de romantica. Din potential ministru al educatiei, acum, e bloggerita cu succes moderat. Paul Pacuraru si-ar fi luat-o la laba in fata monitorului. Exista posibilitatea ca Adrian Nastase sa fie bombonel. Sau ca Vanghelie sa i-o traga lui Geoana si invers. Si ce-i cu asta?

Mai grav este sa sugi pula de la licurici. Si aceasta destainuire zoofila sa creeze linia politicii externe a Romaniei. Mai grav este sa-ti pui amantele in functii cheie. Miniterul Turismului si Camera Deputatilor. Mai grav este sa fii presedintele Romaniei si sa mulgi oi. Si mamelitul asta are destule conotatii.

Si daca ne gandim ca Traian Basescu si-o freaca la televizor de 5 ani, aproape saptamana de saptamana, ma gandesc ca suntem un popor de voyeuristi.

Comments (4)

[...] Andaa care mai e si bun analist politic, Curvette care cunoaste si destui politicieni, Monica Columbeanu care tocmai a devenit purtator de cuvant pentru Nati, Laura Andresan care se pricepe atat de bine la fotbal sau chiar Marinela Nitu, atat de buna cititoare de poezie. [...]

Andaa iai suge pula lui Pacuraru?ai ca are ceva…cm.

iata-l si pe nicu, labagiul vesel! amice, tu nu vezi ca aici nu e de laba ta cu bataturi? incerca pe youporn. e gratis, saracule!

Ferice de cei ce nu inteleg niciodata nimic. A lor va fi imparatia ciobanului Basescu!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats