Geoana e varza de Bruxelles. Gatita de Elena Udrea

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 25-05-2009

4

Mi-e mila de Geoana. Sa mor daca va mint! Cu toata cohorta lui Obama (venita pentru Vanghelie, asta e clar!) Geoana nu stie nici sa se prefaca, macar, ca ar putea fi presedinte.

Elena Udrea i-a pus-o ca o veritabila soacra. O soacra care nu stie sa faca placinta cu praz dar stie sa croseteze. Intrigi.

Pe scurt, cea mai tare turista pe banii publici a declarat ca Geoană va ajunge “la groapa de gunoi a politicii”.

Mai, draga Geoana, sa te faca Iliescu prostanac, admit! Dar sa te faca si coarda de salvare a marinarului, asta nu pot intelege. Spune-i, in pula mea, lui Zgonea sa-si dea demisia! Si sapa dreaq cu un escavator. Poate gasesti voturile ingropate la Berevoiesti.

Crin Antonescu defileaza. Si nu are contracandidat. Plus ca Oprescu il ajuta.

Iar daca Adaam are impresia ca nu-l vad facand zambre politicienelor, se inseala… Ma mir ca nu a ajuns la concluzia ca si Ramona Manescu are un zambet frumos!

Comments (4)

imi place blogul tau, pot sa-l pun la blogroll?

Sometimes (rarely) you come across a blog that is what it says it is, and this is one of those. I love your site and will be back for more. It’s bookmarked!

Fireste ca poti, ela. Tot ce e de bine e de acceptat.

Ce-mi plac mie spamurile asta facute cu oarecare decenta. Vorba spectatorului ideal: “Minte-ma dar minte-ma frumos!” Ela, nu ma refer la tine!

[...] siguranta, o voi mai face. M-am masturbate si i-am privit pe altii facand-o. m-am masturbat in fata Andei, in prezenta altor femei sau a prietenilor, in singuratate sau in imaginatie. M-am masturbat in [...]

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats