MA FUT DECI DUMNEZEU EXISTA

Posted by Andaa | Posted in orgasm politic | Posted on 15-05-2009

16

Am ajuns iarasi sa fiu titrata, ca sa zic asa, de Academia Catavencu. Cititi aici. Un pic sunt suparata. Pentru ca Bebe sexoblogul nu ma pricepe. Sau nu pricepe lucruri elementare. El si poate multi altii se intreaba ce cauta Dumnezeu in postarile mele si implicit in gandurile si trairile mele. Plus ca nu sunt o eretica. Cred in Dumnezeu si o fac sincer. Cand spun ca m-am futut cu EL nu o fac pentru a soca. Nu Sunt nici paranoica si nici vreo satanista lovita de dementa. Pur si simplu ma situez dincolo de Dumnezeul acceptat si de pandantul sau Satan, Lucifer, Belzebut, sau cum dracului l-o fi chemand. Nu sunt o nihilista si nici “ Asa grait-a Zarathustra” nu a fost cartea mea preferata. As fi o mincinoasa sa spun ca Dumnezeu a murit. Dumnezeu traieste, iubeste si se fute destul de bine pentru varsta Lui. Asa sa-mi ajute Dumnezeu, daca va mint!!!

Mi-a trebuit multa vreme sa inteleg ca Dumnezeu exista. Si nu numai ca exista dar este facut dupa chipul si asemanarea oamenilor.

Exista un Dumnezeu-marota. Un nume. Sinonim al frigiditatii simturilor si un avatar al pacatului, al crimei in numele Lui. Nu ma refer la cruciade si la atentate teroriste, la inchizitie sau la atacul de la WTC. Ma refer la Dumnezeul prezent in cea mai corupta institutie din Romania. Ma refer la Dumnezeul Bisericii Ortodoxe Romane. Paradoxal, fiind un popor de spertari, deaia Vlad Tepes a intrat cu teapa lui in folclor si in memoria colectiva, este firesc sa avem incredere covarsitoare in Biserica. Acolo se fura organizat in numele Domnului sub obladuirea Sfintei Legi. Dumnezeu e un biet sut de buzunare. Sau nu, nici macar! El tine de sase.

Prea Inaltul Teodosie. Satana in sutana sau varful aisbergului care scufunda orice urma de speranta a celor care intra in Biserici. In Bisericile care apar ca ciupercile dupa ploaie, cu bani de la bugetul tarii, biserici impartite in parohii obtinute cu spaga. Data la Spagoveni. In manastirile si bisericile unde copii ca Vladut sunt siluiti si omorati, unde Tanacu e scris cu litere de sange pe crucea Mantuitorului, unde desfraul e la el acasa. Ma uit siderata la Penescu si spaga lui catre arbitri. E inca in zeghe pentru ca a cumparat un arbitru. Ce ne facem cu cei care ne cumpara liberul arbitru. Jigodiile care ne vand, pe bani grei, iluzii. Care propovaduiesc Evanghelia din Jeep-uri. Care ne obliga sa platim “acatiste financiare”. Care ne cer ultima economie pentru a ne ingropa mortii. Care sunt sfinti apriori pentru a-l transforma pe Dumnezeu in agent electoral. Care se fut in cur si sug pula in numele Domnului nostru Iisus Hristos.

Mai exista un Dumnezeu. Este un Dumnezeu al orgasmului. Al simturilor curate. Al iubirii. Al limbilor in pizda. Al pizdelor icoana. Un Dumnezeu al nostru. Al celor care iubesc si care isi traiesc clipa. Un Dumnezeu al betivilor, Dumnezeul alcoolic al lui Poe si al lui Hoffman. Un Dumnezeu sincer. Un Dumnezeu liber arbitru. Un Dumnezeu curat si liber. Un Dumnezeu propovaduit de noi. Cel care cade rapus in postludiu pentru a invia in preludiu. Abandonarea suprema: orgasmul dupa un futai dumnezeiesc. Invierea: urmatorul orgasm dupa un futai dumnezeiesc.

Recunosc ca ma fut dumnezeieste. Cu Adaam. Cred in Dumnezeul iubirii. Beau si vodca.
O forma de prosternare. Nu cred in Dumnezeul lui Teodosie Spagoveanul si al lui Daniel-preafericitul fara dosar. Apropos: Ma gandesc de foarte mult timp sa scriu o piesa de teatru. Una din scene: Patriarhul Daniel isi scrie inca notele informative. Cuprins de frica le arde la candela. In candela, unde lumina este adusa de la Ierusalim cu avionul prezidential.

Cert este ca articolul din Catavencu m-a montat. Fiind constanteanca il stiu extrem de bine pe Teodosie Spagoveanu. Borfasul antihrist. Am informatii despre ce s-a intamplat la Sacele, Cobadin, Techirghiol, Dervent, Cotu-Vaii, Mangalia, Eforie Nord. Informatii cunoscute de Sfanta Lege. Incepand de maine trebuie sa-l exorcizam pe Dumnezeu.
Sa scoatem DRACUL, TEODOSIE SPAGOVEANUL, DIN BISERICA!

Multumesc, Academiei Catevencu. Se stie ca sunt o fidela cititoare a lui Cristian Sutu, un ziarist care niciodata nu e luat in balon si Ioan. T . Morar, fara nicio prezentare.

Comments (16)

frumos spus

Suna-ma, de

nu ma intereseaza spagoveanu, asa cum nu ma intereseaza nici chiar dumnezeu. la ora asta ma intereseaza o replica din state cu picioarele in ligheanul cu apa rece, dar sa fie calaie. am sunat. tu cum ii vei suna noaptea asta??? cum si cui ii vei mai vinde iluzii?

pentru tine sunt o iluzie?

ce inseamna iluzia?

iluzia e un fel de minciunica trecuta de la capitolul dulciuri de silvia jurcovan, la capitolul filosofie de criza. nu esti o iluzie pentru mine. revino-ti! esti pentru cel care te va citi maine si va suspina din adancul fiintei din cauza unei cartele lipsa de cosmote. sfantul cosmote… daca tot suntem in gradina sfintilor!

raspunde-i si lui gabi. asa e elegant.

am vazut youtube asta de pe realitatea. daca acolo vrei sa ma uit. il are si lum pe blog. e sinistru. ceva mai subtire decat ceva asemanator din lagarele de concentrare.

minciunica…scriere gay…da-mi un exemplu de un crizat filosofic, in afara de Marx.

a..ca nu am bani sa-mi cumpar cartela Cosmote.

Nu am.

imi dai tu.
?

imi dai tu?

minciunelele sunt niste prajeli dintr-o coca dulce innodata. ce vezi gay aici?
ca nu ai bani sa cumperi cartela cosmote nu e important. as fi curios cati dintre cei care te citesc si te iubesc ti-ar trimite, maine (sambata), bani ca sa-ti cumperi cartela ca sa vorbesti cu ei noaptea. pe unul il stiu. dar celalalt? fa o proba!

te uiti la cap si pajura?

ok. iti dau

ai adormit?

somn usor

adaam spunea, in mesajul sau catre Mircea, ca esti “consilier in casa aia mare si alba”.

De aici postul asta? De la sfortarile ne-ortodoxe de a construi in curte, deasupra fostului cimitir, catedrala mantuirii neamului?

am vazut youtube asta de pe realitatea. daca acolo vrei sa ma uit. il are si lum pe blog. e sinistru. ceva mai subtire decat ceva asemanator din lagarele de concentrare.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats