Masterplanul fara baterii

Posted by Andaa | Posted in politica | Posted on 09-01-2009

9

Daca as intalni pestisorul de aur si acesta mi-ar indeplini 3 dorinte in schimbul unui sarut frantuzesc aplicat branhic, i-as cere acestuia si plata inainte – ca doar sunt o curva, ce pula mea?! si nu am incredere nici in pesti si nici in politica – i-as cere, asadar, sa fiu blonda, sa fiu ministrul turismului, si sa-mi fie implementat un masterplan in pizda.

Trebuie sa recunosc, m-as deda si la alte orgii cu pestisorul meu norocos pentru indeplinirea acestor ingsinifiante dorinte. As face sex anal, vaginal, auricular si bucal. As inghiti pestisorul si l-as defeca in closet in cel mai pur ritual scatofil, de unde l-as pescui si i-as oferi un acvariu de cinci stele pe semineul din biroul de la Cotroceni, semineu alimentat cu gaze Putin si pacura Videanu.

Probabil, ma veti intreba daca eu, Andaa, tarfa blogosferei nu m-am tampit dupa atatea opinii politice pe care le-am enuntat aici. Am avut aceasta sansa, si anume comunicarea de la pizda la pizda in acelasi limbaj comun: cunilingusul, elevat spus: linsul in pizda.

Ei bine, as vrea sa fiu blonda. Ce isi poate dori o femeie decat sa fie blonda natural. Cea mai pura si mai activist-crestina forma de altruism pentru copoluarea yin-yang a celor doi neuroni aflati sub calota craniana, acest Eden circumvolut in care Eva si-o trage in pozitii cu sarpele, iar Adam (nu Adaam al meu) cultiva meri pentru a asigura hogeacul civilizatiilor urmatoare.

As vrea sa fiu ministrul turismului pentru ca, mai nou, as avea acces la informatii
clasificate. Ca simpla curva aud doar ca nevasta unuia este frigida, ca soacra lui a vrut sa-l otraveasca, sau ca mama lui a fost o curva pasionata de Freud si care il imbraca in rochite cu volanase mov. Ca ministru al turismului blond as cumpara atatea hoteluri incat casele de protocol de la stat vor fi doar niste amarate bordeluri pentru soferi si SPP-isti.

As vrea sa-mi fie implementat un masterplan in pizda, unul cu ceva calvitie. Unul care sa hahaie si sa miroasa a palinca, sa conduca beat masina cu girofar printre labiile mele, sa urle la tiganci si sa le fure telefoanele, sa ma transporte cu Flota (nu sunt tampita sa vreau pe Flota din Triunghiul Bermudelor). Unul care sa-mi gaseasca un Cocos si sa ma faca intaia tiitoare a tarii. Iar eu, in schimb, sa-i fac copii din flori, viitoarele beizadele ale politicii de alcoov pe care sa-i cheme Sfintii Imparati Traian si Elena.

La dracu, chiar ca m-am tampit. Decat sa sug pula la pestisorul de aur mai bine o sug de la mai multi licurici mai mici.. Daca se legifereaza prostitutia politica, s-a dus dracului pestisorul meu cu lant gros de aur.

Comments (9)

[...] intalnire de gradul III am avut, totusi. Cea cu Andaa. Si de aici, celelalte au urmat de la sine: calatoria intergalactica, reactorul nulear si iata si [...]

Lipsea o pata de culoare. Te-au inchis astia pentru prostitutie sau te-a ascuns Geoana de-ai tacut un timp? Grija mare la blonde cotroceniste!

scrii doar ca sa nu adormi , tu si alti frustrati care in fata unui monitor va credeti ZEI … baiatule care toata viata ta ai vista sa fii fetita si sa te cheme Anda …dute la sapa sau plimba vacile ( nu ai nici un talent ) …

http://www.curvette.ro/ e nr 1. ea e curva curvelor…tu ai ramas doar o panarama politica.

alex, care-i diferenta intre curva curvelor si-o panarama politica? Simbioza dintre-o blonda (victoriana) si-un sasiu (potaie de mare cu ascensiune cotroceneasca si cu veleitati de “cel mai iubit fiu al popo(r)ului roman”)

Nu o sa ajungi sinistrul turismului pentru ca nu esti indeajuns de curva.Clar?

eh..nu mi se pare tocmai ok..dar nu mi-a displacut..probabil ai talent la scris si ti l-ai putea dezvolta scriind lucruri mai..serioase…eh…probabil si textul asta are farmecul lui

[...] defilează acum nepăsătoare prin anul socializării online. Culmea e că, acum, nu mai e nevoie să detalieze nopţi fierbinţi înfipte-n pulă, deşi există, din nou, excepţii penibile rămase pe vechiul [...]

Benedico te, figlia mia. De azi inainte incep sa-ti citesc blog-ul. Poate ma prind ce esti si ce vrei. Avem multe curve destepte, dar tu parca ” exagerezi “.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats