ZOSO SI PRIMA CURVA

Posted by Andaa | Posted in ANDAA | Posted on 22-11-2008

55

Interesanta abordarea facuta de king Zoso despre fenomenul curvaraselii virtuale. Recunosc, sunt onorata (fara orgasm) de opinia elevata si subtil argumentata despre Andaa si scrierile ei plicticoase, care il cam binedispuneau la inceputurile vietii virtuale ale “tarfei blogosferei”, asa cum am fost intitulata de un alt cavaler SEO al blogosferei romanesti.

Zoso da si alte exemple de astfel de tarfe. Curvette si inca una pe care nu o retin. Despre Curvette am auzit prima data citind o postare despre cat de reconfortanta este scriitura ei, intr-un post semnat de Victor Ciutacu. Un ziarist despre care nu stiam ca este surmenat.

Interesant si rezumatul care il face postarilor din blogul de fata. Citindu-l, am incercat un sentiment de regret. Ori sunt prea subtila pentru maria sa Zoso, ori domnia sa e ocupat cu chestii inteligente si nu m-a mai lecturat de foarte multa vreme.

Intre timp, am trecut de la supt pula pe bani, la dat limbi pe gratis. Din “tarfa blogosferei” m-am reprofilat in tiitoarea lui Adaam. Usor frustant noul statut dar asa este cand iubesti.

In ultimul timp, amintirile excitante ale perioadei mele de futaiuri galopante m-au napadit brusc. Dar cum si o curva poate fi cinstita si fidela unui sentiment atat de angoasant cum este iubirea, nu am dat iama nici in pule straine sau vibratoarele din magazinul meu. Lupta politica si uninominalul si-au gasit ciudate reverberatii in vaginul meu umed. Asa incat am devenit militanta. Fiind inteligenta si cu vreo doua facultati la activ, am ales stanga si persoanele de stanga complet atipice politicianului pret-a-porter.

Pana la urma, politica este o mai mare curva decat o centurista cu ceva cald in stomac. Noua reconversie sociala este destul de excitanta, chiar daca a scrie despre politica e cam acelasi lucru cu a te harjoni lasciv, de cele mai multe ori fara sa ai orgasm, cu toate ca ma excita la culme ca Becali e in sapa de lemn. Vezi aici. Si ca favorita mea aia mica, face istorie in Ferentari.

II multumesc sincer lui Zoso si il invit sa ma citeasca, ba chiar s-o punem de-un link exchange. Ce zici, maestre?

Comments (55)

ciao e smecher saitul tau daca vrei sa vb pe messenger intra pe id meu Lor3no_jupanul ……….. pa pwp dulce

nu uita ca caut multe fete in privinta dragostei pe bani…………. aceasta e realitatea am 19 ani am un audi tt capotabil rosu metalizat mis din Timisoara va astept pe id meu

Lor3nzo_jupanul

Va multumesc pentru intelegere !!!!!!!!!

madalin, “ca cati multe fete in privinta dragostei” m-am lamurit acum… ca si asupra faptului ca ai mai multi neuroni in coaie decat in creier. Baga-ti “capotabilu’”-n cur, jupane!

PS. Apreciez in mod deosebit faptul ca mi-ai multumit anticipat pentru intelegere!

Citesc pe aici commenturi si toata lumea se ia de tine. Eu m-am saturat de bloguri banale. Al tau imi place. Daca as pune un filtru pentru minori ar ramane numai cateva cuvinte pe tot site-ul. E genial! Cat despre link exchange, Zoso probabil ti-a spus acelasi lucru, nu e bine. Nu ajuta la SEO.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats