Oana Niculescu-Mizil are blog

Posted by Andaa | Posted in politica | Posted on 30-10-2008

14

Asa cum era de asteptat, “aia mica” si-a tras blog. Am aflat asta de la hahalere. Asa cum spun si ei, va fi o confruntare interesanta intre Oana Niculescu-Mizil si Becali. Va dati seama, Razboinicul luminii sa fie maturat de catre Oana.

Ma intereseaza femeile in politica. Incepand de astazi, ca tot e campanie voi posta cel putin un text de monitorizare voyeurista a convivelor mele din politica.

Comments (14)

Despre Oana Niculescu stiam ca era croitoreasa de asta moderna … sau cum ii zice pe “romaneste: …designer vestimentar …

Dar daca s-a bagat pana si Luminita Anghel in politica … de ce nu s-ar baga si croitoresele? :)

se baga ei ciobanii…

na … cibanii macar sunt obisnuiti sa mulga … tara …

[...] anca, anca, andaa, adaam, andressa, chinezu, comanescu, corina, dan, diana, gramo, hahalere, ileana, inocente, ioan, [...]

[...] anca, anca, andaa, adaam, andressa, chinezu, comanescu, corina, dan, diana, gabriela, gramo, groparu, hahalere, [...]

Cred ca modelul ei suprem de urmat in viata e Leana Ceausescu pare tot atat de ambitioasa si la fel de “culta”(si-a “servit” alegatorii cu MANELE).
E o mica tzatza(din Primaverii) crescuta in spiritul
comunist al(evident)prostului gust care s-a plictisit sa faca haine pt.altii si intra in politica sa “faca” altii pentru ea… Sunt sigur ca o apuca scarba cand vede “viermii aia scarbosi”(citat atribuit Elenei Ceausescu)de alegatori dar pana treci puntea te faci frate cu…

da si-a tras blog . dar daca nu o lauze sau spui un adevar din campaniea murdara pe care a duso , nu le convine si sterg imediat comentariul .spirit de comunism .

alegator inselat, dupa cum vezi aici ai liber la commuri

de ce ai fost inselat? nu ti-a dat telefon?

@andra cu scuzele de rigoare, ai reusit sa ma faci sa zambesc .Crede’ma te rog ca am ,iPhone , deci tel . pardon daca vroiam luam 15 /20. milionul de persoana nu tinea 4 ani de foame corect ? ajutoarele nu ma intereseaza (pot sa eau , dar ar insemna sa incalc legea si nu vreau ) Ce ma deranjeaja cel mai tare , este minciuna si ingamfarea. fac parte dintr’o asocieatie cu multe voturi , in tot Bucurestiul si in mai multe judete.Am considerat noi ca nu avem nevoie de Becali.asta a fost norocul Oanei.

@ andra . A promis multe inca nu a avut timp sa intre in paine , DAR un topic pe blogul ei unde sa primeasca petitii din colegiul 20 se putea face , un administrator bun , raspundea si mai dadea putina speranta. sau cel putin lasa impresiea ca o intereseaza. Acum ma mai intrebi de tel . ?

Nu o cunosc personal, asa incit nu-mi permit s-o laud sau s-o critic. Unicul lucru ce-i imput este lacomia de a se baga si-n politica in care neamurile ei, ai amicilor si ai vecinilor ei au distrus o tara si un popor, continuind acest dezastru si dupa decembrie ’89. Avea dreptate Emil Constantinescu atunci cind, proaspat ales presedinte al Romaniei, a spus: “Am cistigat alegerile, dar nu si puterea”. Romania mea continua sa fie ostateca in miinile patate de singe a acestor banditi, tradatori si vinzatori de neam si tara care o batjocoresc de peste 65 de ani.
Mi-a raspuns – FARA DREPT LA REPLICA !!! – pe adresa mea electronica. Dupa felul in care a facut-o, nivelul sau intelectual, lasind la o parte minciunile afirmate, se apropie de cota submedriocritatii.

Dar iata ce mi-a scris, in noua limba de “lemn Tanase”, raspunzind nu numai mie:

“Author: oana niculescu mizil
Comment:

Domnilor, fiecare roman in parte porta istoria pe umeri, va place sau nu va place. Indiferent ce formatie, ideologie, religie, principii de viata au sau au avut parintii si bunicii ficaruia, noi toti suntem participanti directi la istoria acestei tari. In ceea ce priveste romanii torturati, chinuiti si cu personalitatea dizolvata, nici eu si nici inaintasii mei nu am participat la astfel de actiuni tortionare, asa ca interventiile domniilor voastre sunt neavenite. Nici Daniel nu a fost tortionarul cuiva, dupa cum va puteti imagina. Reveniti-va si maturizati-va, domnilor, aceste locuri comune intra, deja, in limba de lemn a dizidentilor care, iata!, nu mai exista intr-o Romanie democrata”.

Ii raspund aici impertinentei din Primaverii:

Nici Lenin, nici Stalin sau Hitler nu au torturat pe nimeni, ei, acele bestii, ordonind doar masacrele !!!
Nepotul asasinilor stalinisti, Nicolae Ceausescu si Petre Borila, poate fi un om de treaba mai ales daca se limiteaza sa nu iasa in public. Daca, sau cind o va face, va trebui sa-si acuze neamurile cel putin cu aceeasi tarie si fara echivoc cu care a facut-o Svetlana Stalin.
Pentru voi, toti puii nomenclaturii asasine bolsevice, Svetlana Stalin este unicul exemplu de urmat.
Punct.

Faptele mele ca participant la istoria Tarii mele:

(din Forumul Dilemei Vechi)

Nota bene: ma poti vedea si auzi accesind link-ul ce ti-l recomand in textul de mai jos

Putintica istorie recenta…

In urma cu 20 de ani…

01.04.1990. Piata Victoriei, ora prinzului.

Demonstrind in fata sediului Guvernului Provizoriu al FSN-ului, dupa un miting organizat de sindicatul soferilor si seful lor, Miron Mitrea, in Piata Unirii.
Iata in continuare textul fidel si integral al interventiei mele, un indemn adresat lucratorilor Televiziunii Romane, autodefinita “Libera”.

“Nu va suparati… Domnilor,

Ne pare rau cind va vedem ca nu putem avea incredere in dumneavoastra. Tot materialul pe care bine intentionat, probabil, il furnizati conducatorilor dumneavoastra, este montat si prezentat la Televiziune astfel incit se obtine efectul invers.
Luptati alaturi de, de Iuga al dumneavoastra!
Nu cincizeci de insi: toti dom’le, o mie si ceva de salariati!

De-Fe-Se-Ni-zati Televiziunea!

Indepartati-i pe fostii, pe fostii lingai ai lui Ceausescu si ai Comunismului! Scapati dumnavoastra in primul rind de nomenclatura!
Faceti eforturi in acest sens: nu-i lasati, nu-i lasati dom’le sa va mai reprezinte!
Poate ca sinteti si dumneavoastra un om cinstit, dar e pacat ca nu putem avea incredere in oamenii cinstiti, multi, de la Televiziune.
Aratati ca sinteti o majoritate pozitiva.

Nu uitati un lucru: unu la suta din populatia Tarii a rasturnat un regim puternic.

Chiar daca vom pierde alegerile si vom fi 35 la suta, vom fi de 35 de ori mai puternici decit adversarii nostri!

Nu veti putea guverna fara noi. (Aplauze).

Nu faceti eforturi inutile, nu dezbinati Tara si nu transformati Romania intr-un teren al razboiului civil si al rusinii!

In Romania trebuie sa se instaureze o democratie exemplara, sa fie invidiosi elvetienii si suedezii pe noi!”.

Nota bene: deschizind acest link veti putea viziona contextul si reasculta, privindu-ma, micul meu discurs:

http://www.youtube.com/watch?v=o-GzT_3mAiU

Horia Cornel Ivan (Roma), 02.05.2010.

• 64 afişări
Despre materialul de mai sus
adăugat de Horia C. Ivan la data de 03 Mai 2010 05:05:54
Cu neplacuta surpriza am descoperit “scoaterea” (eliminarea) acestui text ce pentru mine – si cu siguranta nu numai – reprezinta o marturie importanta asupra unui trecut ce poate da raspunsuri multiple la dilemele de tot soiul, multe eminamente existentiale, cu care ne confruntam si azi, precum ieri si alaltaieri…
Presupunind c-a fost o gresala, o pardonabila “scapare din vedere” a cenzorilor Forumului, il repropun lecturii, cu ingaduinta dvs, cit mai multor lectori de soi, adica dilematici doc.
• răspunde
Adăugaţi comentariu

Articles like this are an eaxlmpe of quick, helpful answers.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats