HAHALERELOR

Posted by Andaa | Posted in politica | Posted on 30-10-2008

5

Politica este o curva. Si cand te gandesti ca o fac numai barbatii. Libidinosi sau nu, cu poporul roman ei ne dau limbi in campania electorala pentru a ne fute in pozitii sado-maso dupa alegeri. Fireste ca in campania electorala, noi votantii vom avea cu ce sa ne laudam. Vom primi de la ei oglinjoare si margelute, calendare si sacose cu posterul inclus. Vorba lui Cristian Sutu. Oricum va fi ceva mai bine luna asta. In timpul mandatului ne vom bucura ca o sugem. Asa vom avea si noi ceva cald in stomac.

Pana una alta, eu zic sa votam femeia. Elena Udrea are si ceva cald in stomac, asa ca un bandijonaj prezidential, dar stie si sa gateasca, ba ne mai tricoteaza si un fular.. Alina Plugaru nu candideaza. Luminita Anghel ar fi o solutie play back pentru Dida Dragan. Si mai este unguroaica aia. Votati femeia!!!

Azi am descoperit un blog. Hahalere. Este blogul de campanie al lui Becali. Am ras de m-am crucit. Si cand te gandesti ca o fata de 1.60 este principala contra-candidata. O cheama Oana Niculescu-Mizil. De maine incolo am sa ma documentez in ceea ce o priveste.

Nu-I asa ca ar fi minunat sa-l invinga pe Razboinicul Luminii a carui arma secreta este mereu, da mereu Zmarandescu??? Apropos, parca si asta candideaza pe undeva…

Comments (5)

iote’ma ca’s primul

la dezverginat de comment. individa de care pomenesti, Oana aia se pare ca este odrasla unui fost ministru d’al lu’ taica raposatu’. cel putin asta spunea cineva care o cunoaste. restul las pe seama ta , a jurnalistilor de investigatie si provocare cu mentiunea.” articole mai idioate ca’n presa mioritica , al dreaq sa fiu daca poti citi in alta parte” Jurnalisti, sunteti de tot kkatul( si nu este doar o parere personala) asta ca tot n’am avut de lucru si am trecut p’aci

Imi place cum stii. Chiar esti un exemplu foarte bun de “estetica uratului”. Nu stiu cati isi dau seama ca in spatele cuvintelor vulgare, afisezi adevaruri usturatoare!

“Politica este o curva. Si cand te gandesti ca o fac numai barbatii.” … nu neaparat …stii cum se zice: barbatul e capul, dar femeia e gatul … si ce s-ar face capul dfara gat.

Elena Udrea … nu e nici femeie … nici politician. Mai mult respect am pt. alina Plugaru … macar aia e pe treaba ei si nu ii este rusine sa recunoasca, pe cand Nutzi, n-are nicio treaba cu politica , ei potriviindu-i-se foarte bine mai vechiul proverb: “parul lung si mintea … ioc”!

Corectura: imi place cum … scrii!

Parc-ar mai fi o fateta diferita: politica e BORDELUL in care politicienii, in intregul lor, sunt o curva. O curva completa care da limbi, scuipa si-apoi linge-acolo unde-a scuipat, da contre cu maiestrie si se fute-n pozitii din cele mai variate (numai sa-si scoata beneficiile visate din perioada cand curvasarea neprofesionist) intr-un BORDEL compus din doua camere decomandate si o multime de dependinte – de la mansarda prezidentiala si pana la banala boxa comunala. Nu-i asa ca suntem gata sa credem iarasi in cuvantul unei curve ordinare care jura pe Crucea de Piatra ca-i fata mare?

Asa ai constatat , ca Hahalere este al lui Gigi ? Ai citit doar titlul ?

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats