Banca mea de sperma nu intra in criza

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 05-10-2008

17

Banca mea de sperma nu intra in criza

Sunt in criza. Cea mai mare din viata mea. Eu si Statele Unite avem mari probleme cu bancile si pensionarii. As bea cincizeci de cognac dar nu am un chior. Sunt in plina prohibitie a buzunarului gol. Bush a luat din fondul de pensii ca sa acopere salariile de milioane de dolari ai bancherilor, iar eu nu stiu cum sa conving un pensioanr sa plece dracului de pe banca mea preferata din parc, cea pe care am stat cu Adaam prima data. Am iesit in parc singura si vreau sa ma asez sa fumez fix pe banca mea. Ce cauta mosul asta pe banca mea? Isi loveste gheata cu varful bastonului si ma priveste cum ii dau ocol. Mi se pare mie sau mi-a facut cu ochiul?! Nu mi-a facut. Pur si simplu imi zambeste.
Era seara si felinarul de langa banca ardea cu intermitente. Mai si bazaia. Pe Adaam il durea genunchiul iar eu l-am mangaiat pe rotula pana am ajuns cu mana la penis. Nu stiu cum face Adaam de reuseste sa fie mereu in erectie. Si atunci era. M-am uitat in jur, se facuse noapte iar tufisurile fosneau. Poate vine cineva. Au trecut un pusti si o pustioaica inlantuiti. Cand au dat cu ochii de noi s-au desprins si au lasat ochii in jos. Adaam a pus picior peste picior. Au trecut. M-am intrebat de cate ori m-am plimbat eu mioritica prin parcuri, cu vreun iubit. Nu am facut parte din categoria “romantica”. Stiu si de ce. Pentru ca am avut mereu unde sa merg cu cel cu care eram. De cate ori aveam nevoie de intimitate se gasea imediat o casa libera, o camera de hotel sau macar un pat care sa ma gazduiasca. Mi-am strecurat degetele pe sub curea lui Adaam. El isi sugea burta sa-mi incapa mai bine mana, eu i-as fi supt-o chiar atunci, pe banca din parc, sub felinarul care palpaia. Nu mai facusem niciodata felatie in parc. I-am spus-o in timp ce trageam fermoarul de la slit. Penisul a iesit din stramtoare. Parca era de cauciuc. Palpita de dorinta. M-am culcat pe picioarele lui si am inceput sa il sarut. La inceput incet, cu buzele stranse ca si cum ar fi fost fruntea unei prietene care plange povestindu-mi ca a parasit-o iubitul. Apoi, glandul mi-a alunecat in gura. Il simteam neted cu limba, puternic si rotund. Adaam m-a mangaiat pe par. Gemea incet. Te iubesc, bebe, te iubesc fata mea. Soptea si ma mangaia din ce in ce mai apasat din ce in ce mai repede, pana gura mi s-a umplut se sperma. Nu mai pot, iubito, a zis. Am aprobat din cap. Cred ca a fost primul meu orgasm “din iubire”. Pentru ca l-am iubit urias in acel moment. Placerea lui mi-a inundat fiecare celula, iar neonul felinarului a inceput sa bazaie prelung. Eram banca de sperma a iubitului meu, o banca ce nu va intra niciodata in criza. Mi-a luat capul in maini si m-a sarutat lung. Am avut timp sa ma gandesc daca simteam ceva pervers in inclestarea limbilor noastre prin sperma lui Adaam. Totul era cuminte, firesc si curat. Hrana zeilor se completase cu proteina pura: ambrozie, nectar si sperma Si-a scos camasa din pantaloni si m-a sters la gura. Ne-am ridicat si am plecat catre casa, inlantuiti. Pe o banca vecina, cufundata in intuneric, cei doi tineri care trecusera pe langa noi ne urmareau.pe sub sprancene. Crezi ca ne-au vazut? Am privit catre banca noastra cu felinar palpaitor. Singura oaza de lumina din parc, precum o scena luminata de reflector, in fata audientei care priveste cu suflarea taiata momentul culminat al unei piese bune. Nu ne-au vazut a raspuns Adaam si a inceput sa rada. Radeam amandoisi, in urma noastra, au inceput sa chicoteasca si pustanii.
- Vino pe banca mea, domnisoara! De ce stai in picioare?
- Asta e banca mea, nu a dumneavoastra! m-am repezit eu.
- Este a mea dar ti-o las tie cand plec.
Am stat o gramada de vorba cu batranul. Am dezbatut problema crizei mondiale, caderea bursei si scaderea nivelului de trai. Am vorbit despre Basescu si Freud, despre Che Ghevara si primaria Bucurestiului, despre extraterestri si iubirile implinite. I-am povestit despre Adaam, iar el mi-a povestit despre sotia lui Leni la care spera sa ajunga curand. Mi-a promis ca imi lasa banca mostenire numai daca raman cu Adaam si am plecat amandoi spre casele noastre ca doi co-proprietari, in buna intelegere.
- Ne vedem maine…
- Poate da, poate nu… a raspuns el vesel.

Comments (17)

Fain îţi mai povesteşti iubirile! Dac-or fi ale tale!

Nu conteaza daca sunt ale ei sau nu! Important ca sunt scrise bine – fiecare povestioara iti da o nota de bine in suflet. E ca si cand ai citi scrisorile de dragoste dintre Eminescu si Micle.

ce tare! :D

Dragut povestit dar totusi toata lumea stie ca se scrie Che Guevara.
Sigur pustanii stiau.

[...] ma mai auda, sa nu ma mai simta prin preajma. Ea ce moarte si-ar dori pentru mine? Oare ce ar alege Andaa pentru Adaam al ei? Astazi sunt trist. Trist si neputincios, impotent. Am mai trecut eu prin [...]

Interesant punct de vedere.Sunt curios daca tu scrii indiferenta sau cauti un fel de apreciere? Ai citit ceva de genul asta mai demult si te-a atras stilul sau deodata ai avut tu o revelatie ca asa vrei sa scrii? Nu iti zic la modul ironic sau malitios deci nu ma intelege gresit…Oricum, mai trec pe aici…

Urmaresc blog-ul de cand Adaam nu era printre post-uri. M-am oprit la acesta deoarece chiar este superb, ca stil si sambure de adevar. Chiar si recitit are o aura si o esenta interesante… doar..c’est superb.

Memorabil titlu.

Imi place titlul. :)

Si-a scos camasa din pantaloni si te-a sters la gira? vai ce romantic… Un adevarat domn…

bai nene, n-aveam somn si din greseala dadui de blogul matale…ma trezisi de tot…ca era sa trezesc si pisica din cos…hai ca esti haios…dar din pacate (pentru cei ce pun botul)scrii ca un barbat…si chiar cred ca esti…ca doar nicio purtatoare de fusta n-ar dedica vreun rand lui gigiok fekali si steroid zmarandescu!

P.S. ma trezisi asa de rau ca-mi aminti de graiul natal!

looking forward for more information about this. thanks for sharing. Eugene

Un email unde sa fii contactata ?

[...] zoso, sutu, de ce, ciutacu, tolo, elena, andaa, andressa, gramos, piticu, petria, huidu, [...]

Atunci tu esti Nathalie_, right? Cea de pe fantezii.ro! Keep up the good work!

anda, tu scrii exact ca adam!

Ar fi bine să scrii de la persoana a doua e greu să înţelegi fraza „Apoi, glandul mi-a alunecat in gura.” când eşti bărbat. Mulţi care te doresc după aşa povestire în năuntru sunt mai mult pederaşti decât bărbaţi.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats