BECALI

Posted by Andaa | Posted in Uncategorized | Posted on 18-09-2008

4

Sansa Stelei este sa scape de cioban. O capusa care sta in dosul clubului militar, ca si cand prima echipa care a castigat Cupa Campionilor Europeni, este o oaie de muls. Capusa, este Jiji. Nu stiu inca cine va avea curajul sa deratizeze un simbol romanesc de transhumantul clan Becali.

Lacatus inscria la Sevilla si il durea in pula de Valentin Ceausescu. Juca pentru glorie si onoare. Vedem astazi un Lacatus facand sluj in fata oierului.

Kaiserul Bechenbauer a declinat invitatia ciobanului. Ca sa ai palat trebuie sa fii rege.

Nu stiu de ce Becali il va numi antrenor principal pe Zmarandescu.

Comments (4)

asha… direct: ce e esentza femeii? mentra? daca da atunci… poate te-ash fi putut poate odata chiar cunoshte, cred… remember…? tot atat de frustrant ma pot inshela. shi o fac frecvent ca imi place. shi scrie shi tu mai des post-uri sau cum se cheama ele . nu am ce citi…

hai că nici eu nu prea mai am ce citi! Nu mai spun că nici ce scrie n-am în rahatul ăsta de week end păcătos care umblă ca o pulă bleagă pe străzile patriei!

GHEORGHE BECALI UN TURNATOR ORDINAR. “TU I-AI DAT IN GAT PE FRATII CAMATARU SI TOT DIN CAUZA TA A PLECAT SI NICU GHEARA”. Aveti dovezi, intreaba moderatorul Dan Diaconescu, in direct si reluare. “Voi jura cu mina pe Biblie în fata instantei”, a raspuns, sigur pe el. Corleone(Mitica Dragomir). A intervenit telefonic NICU GHEARA “Gigi, tu acum taci, vorbesc eu, s-a auzit”. “Ursul”, “Razboinicul luminii” se facuse mic, in scaun. “Esti machedon de-al meu, nu poti sa-mi faci rau, dar, daca vei incerca, VEI STI SA PLATESTI IN FATA MEA”. “Da, Nicule”, a ingaimat “cel mai puternic om din Romania” (SIFONARUL), dupa care a incasat, resemnat, urmatoarea “palma”. “GIGI E PREA MIC SA-MI POATA FACE MIE RAU”. Linistea din studio devenise acum apasatoare, în timp ce vocea de la telefon continua sa-l certe. Pe cine? Pe Gheorghe Becali, turnatorul(SIFONARUL). Episodul s-a petrecut în studiourile zero TV in urma cu cativa ani, si e posibil ca telefonul lui Gigi Becali sa sune zilele acestea din nou. GIGI, TU ACUM TACI, CA ALTFEL… Asa stau lucrurile în lumea lor! Cel care atunci l-a umilit, e nasul lui Adrian Mutu si poate decide sa plateasca datoria finului sau. BANII CRED CA VIN DIN SALIRIILE DE COLABORATOR AL SECURITATII. ALTFEL NU INTELEG CUM TOT SCAPA “BASMA CURATA” PENTRU DESELE FAPTE PENALE DENUMITE “OFENSA ADUSA AUTORITATII”, DE EXEMPLU. De cati ani mai are nevoie Ro¬ma¬nia ca sa fie o democratie reala? Cand va fi degajata scena politica de per¬¬soane care isi datoreaza pozitia ac¬tua¬la legaturilor cu comunismul, militia sau securitatea? Se impune extinderea analizei comunis¬mu¬lui si a securitatii statului in domeniul politic si in domeniul judiciar, ca pe un element strict necesar sa¬natatii unui sistem democratic. Nu e obligatoriu să fiti de acord cu mine, dar ar fi maiRAPID aşa.

Daca zici tu …

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats