Dumnezeu, la inceput de propozitie

Posted by Andaa | Posted in ANDAA | Posted on 04-09-2008

10

Sunt o tarfa si nimic din ce e omenesc nu mi-e strain. Poate, doar, crima, furtul si alte pacate capitale de pe lista pe care S o are lipita pe usa frigiderului, sub magnetul Coca-Cola, alaturi de lista de cumparaturi si factura Romtelecom. Uneori nu sunt tarfa. Doar o femeie cu pizda inchisa ca o scoica vie, inainte de expulzarea perlei. Iubesc si imi asum iubirea. Asa cum e ea, fara aura in icoane, fara maini impreunate, cu genunchii desfacuti larg si coapsele fierbinti. Daca idealizez iubirea?! Intrebarea e pleonastica. Iubesc cuminte si hectic, call in.

Faptul ca imi marturisesc pacatele oglinzii ma face mai vinovata decat sunt? Asa se spune. Oglinzile sunt mincinoase. Iti spun mereu ca esti frumoasa, chiar daca esti un monstru hidos. Voi muri, la un moment dat. Nu voi afla daca cadavrul meu va mirosi a trandafiri sau ma voi mumifica. Poate voi deveni o sfanta importanta in noua biblie globalizata.

Andaa, cap. 1 cu 1: “fericiti cei care se iubesc; a lor va fi imparatia lui dumnezeu”.

Cum sa scriu dumnezeu? Cu D mare sau cu d mic? Sa-l pun mereu la inceput de propozitie? 

Dumnezeu, la inceput de propozitie, ma va feri de eroare. Al meu inca nu s-a nascut. Va fi creeat dupa chipul si asemanarea mea, ca o oglinda in care voi arata mereu frumoasa. Sau va fi multiplicat pe etichetele conservelor, imprimat pe globulete de pom, tricouri si fete de masa, in tabloide sau reclame cu magnet si va fi lipit pe usile frigiderelor. Intre el si usa metalica, un univers de liste si facturi, reguli si legi.

Dumnezeul vostru s-a nascut? Cum arata?

Astept sa-mi raspundeti la intrebare. Va multumesc pentru raspunsurile (de pe blog si de pe messenger) la postul anterior si imi cer scuze celor care au comentat fara sa le apara comentariile. Sper ca am rezolvat problema.

Adaam, vreau ciocolata si lacat la depozit

Comments (10)

D-Zeul meu poate ca a murit cand m-am nascut…raman la cel mai tare citat din istorie:’Toate fiintele are fi nule fara Pizde fara Pule’M.Eminescu!

Rara avis …

Dumnezeul meu ,era de mult inainte de a se hotari sa ma aduca si pe mine pe lumea asta.Cu scop sau fara.La fel si pe tine.

Si mai cred ca ai facut si “pacate capitale”
-sigur ai furat ceva,poate cand erai mica si nu mai tii minte
-despre crime….te-ai ferit de vreun avort?

Fumez la greu, două pak pe zi. Vreau o schimbare. Tu
eşti o şansă. Sunt, sexual, mascul. Empatic rău de tot cu ceea ce simte femeia, cu profunzimile ei, pe care, poate nici nu le are. Handicapat,deci. Dar e OK. M-am obişnuit.Ironiile nu mă mai ating, deşi sunt atent la ele.Dă-mă repede la dracu.
Nu vezi că a lui e împărăţia cerului?

Dumnezeul meu arata asa ca tine: spurcat la gura, dar o fiinta minunata si care iubeste lumea asa cum este ea, pana la ultima celula din El.

Clasic pentru un/o proasta lipsita de inspiratie. Umoristii,cei care fac bancuri,sau cei ca tine isi aleg trei mari teme importante. Politica,sexul si divinitatea.Toate trei sunt niste subiecte oarecum tabu pentru muritorii de rand.Oamenii in general injura in soapta politicienii sau chiar daca o spun tare nu le-o spun in fata,vorbesc in soapta despre sex pentru ca au fost educati ca e rusine,si nu indraznesc sa se revolte divinitatii.Toti cei care fac glume/bancuri,aluzii sau vorbesc deschis despre asta au intr-un fel asigurata audienta pentru ca se exprima liber pe niste teme pe care oamenii nu au curajul sa o faca!
Oricat ai fi de disperat/a dupa audienta,lasa divinitatea in pace.Nu te exprima despre ceva ce nu poti intelege.Am mai spus asta si o repet.Ce stie cainele despre motorul in patru timpi? Stie doar ca este o sursa de galagie pe care nu o intelege dar il deranjeaza si crede ca trebuie sa fuga spre el si sa latre. Ce stie cateaua de andaa despre Dumnezeu?
Fute-te sau suge-o,caca-te pe tine si vinde vibratoare pana iti crapa pizda sau buzunarul,suge-o lu oprescu pana ii intra chilotii in cur dar lasa divinitatea in pace!Iar daca esti bazat/bazata,hai sa discutam despre asta.Daca nu ascunde-te sub aerul infatuarii si preocupate in continuare de pizda ta flescaita dar nu vobi despre ce nu stii!

Andrei
Iar daca vei refuza sa apara comentariul meu,oricum il vor gasi oamenii pe http://the-male-brain.blogspot.com

nu stiu daca mai traieste sau a murit sau s-a nascut pentru ca suntem certati de vreo opt ani. bafta mare!

@Andrei :

Chiar n-ai fost deloc convingator,cel putin din punctul meu de vedere.Daca acest Dumnezeu al vostru a creat omul cu tot cu latura lui sexuala,atunci nu vad de ce un blog ca asta i-ar interzice autoarei sa “stie ceva despre divinitate”.Poate blogul asta e totul numai o metafora…sau nu stiu,dar parerea mea e ca ai sarit aiurea cu acest comentariu.Uite si inca un argument: calugarii aia care se fut in cur nu stiu nimic despre “divinitate”?!

@Andaa
Dumnezeul meu este…Eu,deocamdata…

Tu stii,dar cand vei ridica privirea in sus plina de lacrimi si te vei enerva ca nu te aude sa stii de ce.Nu intru in filosofii ieftine ca pariul lui Pascal,dar despre binele absolut ne se cade sa vorbesti de rau!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats