PIZDA SI PULA

Posted by | Posted in Uncategorized | Posted on 19-05-2008

24

Stau cu Adaam la masa 13. Este o masa norocoasa. Suntem priviti, admirati si barfiti. Deci nu suntem indiferenti. Lumea isi da cu parerea. Misterul nostru atat de decriptat seamana cu demonstratie a inocentei. Ne tragem de par si de nas. Habar nu avem nici noi ca uneori gresim calendarului religios. Zilele de post s-au contabilizat in functie de luna plina. Cvadratura si zodia pacatului este selenara. Iubirea tine de Venus. La fel ca si pubisul meu. Marea este in zona. Ma cuprinde cu toate meduzele ei. Sunt fierte in nisip sau tinute in apa. Ating cu limba o meduza moarta. O masa amorfa si gelatinoasa ca o sperma tinuta intre degete. E vara e cald si e fake. Vara incepe la mare. Stiu asta fiind o curva de nisipuri care se consuma in mai multe clepsidre.

Masa 33. Doua tipe. Vorbesc cu realitate despre o iluzie. ,, Stii, il iubesc pe el. Imagineaza-ti ca nu pot trai fara el. Nici macar o secunda. Face parte organica din mine. Nu stiu daca fac bine dar vreau sa fiu cu el.
Cealalta: ,, il iubesti?’’ Ea; ,, Da’’ Cealalta ,, Si atunci? ‘’ “ Este gelos” Cealalta a fost maritata. Are un copil. “EA” este maritata. Se intelege din fraza ca totul este un fake. Genul de promiscuitate ascunsa privirilor celorlalti asezonata cu senzatia de libertate camuflata atent intre vocale si consoane. Nevoia de alta viata ca un film cu the end in artificii cu un covor rosu niciodata scos de la naftalina.
Cealalta: Pe cine este gelos. Ea: Iti dai seama, e gelos pe sotul meu. Ce tampenie!

Fireste ca este o tampenie. El este cel inselat. Amantul e doar un furacios de iluzii. Poate cleptomanul clipelor. Poate ca este iubit asa pentru ca este kinki. El insala, fura si minte. Sau este, in cel mai bun caz, un complice la aceste abominabile rasturnari de situatie. Exegeza adulterului ne invata ca femeia este vinovata. Circumstantele atenuante apartin sotului. In patriarhat se munceste. Nu ai timp sa te futi cand stomacul celorlalti e gol.
Oboseala tine de homo faber. Pater familias care isi apara scrotul cu sort.
Si atunci in acest echilibru cvadrant al Lunii pline apare lupul tanar. De stepa sau nu el ataca antilopele triste. Sau se delecteaza cu cadavrele celorlalti. La sfarsit va pleca. Gonit de cainii domesticiti cu lesa inclusa.

Ii iau apararea amantului. El este care isi omoara in fiecare zi libertatea sperantei. El este cel inselat. Inselat ca scop al celor 2000 de ani de ,,pana moartea ne va desparti’’ si ca mijloc al unui orgasm de 3 secunde care face ca cei 2000 de ani sa atinga punctul G.

Masa 33. La varsta asta a murit Iisus. Ma gandesc ca la clepsidrele care au inselat acest timp. Mereu ceva le intoarce. Nu ne iubeste acceleratia gravitationala. Ea: Sotul meu este cel inselat. Doar suntem prieteni.

Masa 13. Ii spun lui Adaam. Avem ghinion. Pe noi nu ne insala nimeni. Gelozia este un discleimar.

Comments (24)

de ce masa 13

vezi, daca umblii in restaurante din alea in care mesele sunt numerotate ? 13 este un numar bun, daca ai chiloti pe tine:)

Cu deosebita consideratie

[...] Citeste despre pula si pizda!  [...]

Today good day :)
The interesting name of a site – andaa.ro
I recently 9 hours
looked in a network So I have found your site :)
The interesting site but does not suffice several sections!
However this section is very necessary!
Necessarily I shall advise your site to the friends!
Forgive I is drunk :) )

There has come winter :(
It became cold and cloudy!
Mood very bad :(
Depression Begins

Depression Depression Depression aaaaaaaa
HEEEEELP :( :( :(
I hate winter! I want summer!

I very much love summer :)
Someone very much loves winter :(
I Wish to know whom more :)
For what you love winter?
For what you love summer? Let’s argue :)

poi……nuj c sa spun chiar dc masa 13?eu stiam ca 13 aduce ghinion in fine

daca stai la masa langa un baiat nu trebuie sa porti chiloti. >:)

ca pula e un om invata handicapatii e nebun e fraier si ei primec MUIE!!!!!!!!!!!!!

dumnezeu e domnul si s-a aratat noua,bine este cuvantat cel ce vine intru numele domnului. iubiti pe dumnezeu si pe sf.fecioara maria

hriso a inviat din morti cu moartea pe moarte calcand si celor din morminte viata le-a daruit.!
>:D<

credeti in dumnezeu si in pururea fecioara maria pana la MORMANT!!!!!!!!!! :)

dumnezeule intru numele tau miluliestema si intru puterea ta judecama! :)

NU LASATI PE DUMNEZEU NICIODATA PE ZIUA DE MAINE!!!!!! Nimeni nu are garantia ca maine va mai trai. :)

azi prieteni umani m-au parasit.Doar o persoana mi-a vazut suspinul si m-a ajutat.INSUSI IISUS ristos si maica domnului MARIA. :( !!

hristos ainviat!

Новый способ давления на кандидата на пост Главы г. Химки

Новый способ “наказать” тех, кто посмел участвовать в выборной кампании не на стороне действующей власти изобрели правоохранительные органы г.о. Химки.
Руководствуясь не нормой закона, а чьей-то “волей” сотрудники милиции решили “проверить” все фирмы, внесшие денежные средства в избирательный фонд неудобных кандидатов.
Начались “проверки” с телефонных звонков – где директор, сколько человек работает на фирме. После чего последовали “письма счастья” с просьбой предоставить всю бухгалтерскую документацию, учредительные документы фирмы, и даже, план экспликации БТИ.
Такие запросы химкинским фирмам рассылает 1 отдел Оперативно-розыскной части № 9 Управления по налоговым преступлениям ГУВД Московской области за подписью начальника подполковника милиции Д.В. Языкова.
И всё это в то время, когда Президент дал прямое указание правоохранительным органам о прекращении всех незаконных проверок малого и среднего бизнеса. С это целью внесены изменения в Федеральный закон “О милиции” – из статьи 11 этого закона исключены пункты 25 и 35, на основании которых ранее правоохранительные органы имели право проверять финансово-хозяйственную деятельность предприятий.
Видно, об изменениях действующего законодательства местные правоохранительные органы не уведомлены. И не смотрят телепередачи с выступлениями Президента.
Может быть, эта публикация подвигнет их к исполнению указаний Президента, а также к изучению и соблюдению действующего законодательства

ITI PLACE PULA

:) )pula

auziti….kre joaca ecsro?

vai ce as mai vrea o pula in mine.cn vrea sa vina sa facem sex oral si anal?mam excitat rau va vooi spune cum facem….tu imi bagi pula in mine iar eu ma excit foarte tare si mio bagi o scoti,mio bagi o scoti,mio bagi o scoti,mio bagi o scoti,mio bagi o scoti,…pana vine sperma si eu tio sug bine si tu kie si am niste sani de te lingi pe degete sau mai bn zis pe pula…vreau pulaaaaa hai cn vrea sa mio bage…….!:-*:-*:-P>:P

Greetings! Excellent post! I adore the method that you mentioned
PIZDA SI PULA | politica si alti demoni. I actually suppose writer has recently giant
experience within sending as well as writing ability.
I’m a little bit envious since i can’t write as great as customers.
Creating task would make myself personally cry to scared because I really need to create articles very
much because today’s instructional course of action .
Should there be folks who have similar make any difference, Let me advocate
your team essay writing service review (Avis).
That they scribble proper testimonials within the most chosen via
internet scribbling net

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats