Rolling Stones, Dracula & spectacolul LIVE de pe balcon

Posted by | Posted in Uncategorized | Posted on 17-07-2007

7

Daca nu v-ati cumparat bilete si nu locuiti, ca mine, langa stadion, nu va ramane decat sa crapati de ciuda pentru ca asta-seara, dupa ora 21.00, trupa britanica Rolling Stones va concerta, la Bucuresti, pe Stadionul National Lia Manoliu. Asa ca, dragi fine si fini, finute si finisori, in seara asta vom avea transmisie LIVE de la concertul ilustrilor Mick Jagger (63 de ani), Ron Wood (60 de ani), Keith Richards (63 de ani) si Charlie Watts (66 de ani). Nu-mi spuneti ca sunteti prea tineri si nu ati auzit de ei. Pai se poate… ?! Mai cititi si voi ziarele, dragii mei !

Ca sa va puneti la punct cu ce inca nu stiti, dati repede niste cautari pe Google la Lyrics pentru : “You Start Me Up”, “Satisfaction”, “Brown Sugar” , „You Got Me Rocking”, de pe albumul „Voodoo Lounge” (1994), „Rough Justice” de pe „A Bigger Bang” (2005), „Honky Tonk Women”, „Sympathy For The Devil” sau „You Got The Silver”, primul cantec al celor de la Stones, interpretat vocal de Keith Richards. Se spune ca Mick Jagger va canta cinci piese de pe scena B, (un podium de zece metri care coboara in public, pana la mijlocul stadionului), incepand cu „Miss You”, „It’s Only Rock’n Roll” sau „Satisfaction”. Dar cine stie ce idee ii mai vine. Englejii astia sunt imprevizibili…

Hai sa vedem ce au de gand sa faca veteranii nostri in Romania. Ce faci si celelalte vedete internationale mari si mici, VIP-uri si nimeni cu acte, cantareti, scriitori si alti sportivi care ajung pe la noi : au in itinerariu, obligatoriu, castelul Bran, lacasul lui Dracula. Sigur ca voi v-ati gandit ca se opresc, intai, la Institutul Ana Aslan, ca e mai aproape de aeroport. No ! Asta era pe vremea impuscatului. Era facuta chiar o pista speciala de aterizare pentru ei, care ducea la poarta institutului. Acum lucrurile sunt clare : Rolling Stones au in plan sa mearga la Bran. Fireste ca Branul n-are vreo legatura cu Dracula, dar ce mai conteaza?! Noroc ca nu este butaforie pura ca la multe castele din State si are zidurile din piatra, caramida si alte mortaruri. Una peste alta Rolling Stones sunt in Romania. Ziarele spun ca, ieri, aterizarea pe Coanda a fost apaludata indelung, ca ei sunt cu mult mai batraiori decat pot fi vazuti prin spectacolele de acum 1000 de ani dar, iarasi, ce mai conteaza?! Rolling Stones sunt Rolling Stones.

Va asteptam la Rolling Stones LIVE !

nasu

Comments (7)

eu ascult doar de la thrash în sus. black metal, cel mai des … :P

norocoasa…spectacol de la balcon…fara taxe de intrare, fara calcat pe picioare si mirosit transpiratii …altii au platit intre 2 si 7 mil pt onoarea asta..:) enjoy the show si sa ne spui si noua cum a fost..

foarte bun reportajul vostru live. toata admiratia pentru ce faceti pe http://www.nasii.ro . fotografiile sunt foarte bune. cred ca sunt printre primele de la concertul Rolling Stones care au aparut pe blogosfera, daca nu cumva chiar in alte media. ar fi trebuit sa va faceti mai multa reclama. este important sa ai “scoop”-ul si voi l-ati avut.

bravo, nasilor si va sustin

I have to say, that I could not agree with you in 100% regarding pectacolul LIVE de pe balcon, but it’s just my opinion, which could be wrong :)

Hello! Good Site! Thanks you! mgtturiqvlgmd

Good site! I’ll stay reading! Keep improving!

as a gal, if you met 木村 in the drama, w his look and age but no job, no $ and low practical sense,would you still be atcettard to him? i would -shrug- guess this is the 魔力 of 木村大神.香里奈 argument at the supermarket was quite touching is it true / false that people find it hard to trust you if you are poor? just likeis it a must to say all the right things at work to have a good prospect? ordo we have to act pleasantly if not pleasingly so that everyone around 歡迎你的存在?the cruelty of the pragmatic reality always 值得反思.for a gentleman, perhaps 打回原形應是憤怒的 for a gal, 任何不好的事發生大多是偒心先. we are indeed emotional creatures most of the time :d a_a

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats