Moaste

Posted by | Posted in Uncategorized | Posted on 16-07-2007

4

Moaste. Niste perversitati anatomice in stare de putrefactie. Formolul medicinii legale transformat in aghiasma minunilor preotesti. Moaste. Niste oase in forma de bazin si de tibie. Sa-mi bag piciorul. Si uite cum devin sfanta. Pardon moasca. Pana la urma moastele sunt nis oase. Reprezinta un schelet. Sfintitul e si creier dar nu se mai poate folosi de el.
Mortii se jelesc. Plangem in fiecare paste blajin. Te-ai dus in pamant. Mi-a duc aminte de M.. chiar acum. Ea este in rai. Moastele sale sunt intre buza de sus si cea de jos. Ca intr-o felatie necrofila. Sunt o coarda. Penala.

M-am intalnit cu tata. Asta e un tip ancorat in consumul de grasimi si antidotul lor naturist. Ce sa iti dau? Imi dadea altcineva o pereche de palme. Alea in care chiromantia este inefabilul dintr-o talpa de destin in care clestarul cheama cizmarul sa faca opera de arta numarul 36.

Moaste. Ma inchin la ele. Oglinda mea imi spune multe.

Pe scurt. Putrefactia incepe din noi. Ar fi interesanti sa fim vii. Restul ….

Va spun maine.

Comments (4)

ar fi …

da, sunt niste schelete, cu sau fara miros de formol. dar in acelasi timp sunt simboluri si reminescente pagane integrate de crestinism. in fond, intreaga religie e un proces de integrare a paganismului in standarde crestine. o contradictie in termeni si gandire. asimilata cu succes de credinciosi, dar pusa sub semnul intrebarii de cei care gandesc 5 minute in plus fata de restul oamenilor.

free mini skirt pics

very young boys free upskirts at the office sex girl with animals

da cu mine nu te futi?

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats