Simturi pizdeice

Posted by | Posted in Uncategorized | Posted on 05-07-2007

10

Rar sunt nervoasa cand binele ca strafulgerare olfactiva mi se refuza atunci cand nasul meu e bolnav de gripa dependentei de rinofug sau bixtonim. Acest text trebuia sa se numeasca simplu ,, politica faptului consumat’’

Asa este sa fie. Maratonul futaiurilor isi cheama pretul cumva intre mine si celalalt. Viata continua sa mearga. Fluturii mei din stomac vor fi apatici. Medicamentele se vor transforma in vodca. Si vodca in destinul care nu falseaza atunci cand psihanaliza este eludata de prezumtia de nevinovatie. Vodca este o bautura.

Eu am hotarat sa nu mai beau suc de rosii. Mi-aduce aminte de menopauza tarelor sistolice. Cacatul acela constipat. Mi-e dor de tine chiar daca tu m-ai uitat. Limita vietii este o arhitectura dramatica. Sfintii isi cer nemurirea prin felatia oamenilor descrescenti. Dumnezeu priveste si rade. Sofismul isi vrea tainul. Aristotel a fost gay. Dar lumea incepe cu Platon. Iubirile alea nebune in care fluturii dorm dusi.

Standul iubirii este deschis non stop. Important este sa ai carte de credit. Undeva candva o pasare se dezbraca de pene. Toplessul ei va zbura universal. Fal fal. E atat de frumoasa in toata nuditatea ei incat orice cuvant pe care i-l spui inseamna felatia ta mediocra. Propria felatie.

Fapt consumat. Inmormantari venite cand asteptarea transforma patul conjugal in catafalcul clipelor bantuite de schizofrenie.

Lumea e facuta din doi in doi. Eu sunt una. Deferita cantarului universal. Balanta aia asezata asimtotic pe coltul din dreapta al Stelei polare din Sud. Si cantarul imi spune ca balanta fura. Eu tac si merg mai departe. Scotandu-mi chilotii pe care nicioidata nu-I port.

Norii vin catre mine. Si stop. Sunt nervoasa dar mi-a trecut. Iluziile nu ma fac sa plang. Nu sunt o muiere transata in claustrofobia unei bai cu un singur cutit. Eu vreau o drujba care sa-mi inece masochismul in lant.

Pe Tanase l-am cunoscut la o masa. Trebuie sa-I duc Borsecul rece. Tanase e impotent, paralizat si lipsit de mana dreapta. Creierul viril ma face sa invat engleza. Am meditator bun. Il cheama George. Titlurile vietii au nume de sfinti. Textul rezida ateic.

Sunt o curva ce pula mea. Oamenii sunt curati si calzi si mnemonici. Toti uita deziluzia fara a deziluziona. Iluzie ce cuvant straniu. Oare iti scriu tie Adaam?

Maine e cod rosu pe litoral. Poate ma intalnesc Curtezana la Cap Aurora.

Comments (10)

sarut-o pe curtezana pe buza de jos din partea mea.

andaa, “politica faptului consumat’’ este nonsens. faptul consumat nu mai are nevoie de politica, dar de istorie. ai face bine sa mergi la stilist si sa te epilezi. voi face cum doresti tu.

dixit

in sfarsit .. :)

Toate femeile sunt curve, dar mult prea putine recunosc asta.

Andaa it`s i lovee..andda int`s in love… (asa e cand termi cu bacul,esti happy :D )

miss u too :D

ca de obicei, orice comentariu e inutil, căci ar altera mesajul, dacă acesta există. e ori foarte adânc scris, ori o aiureală fără cap şi coadă.

Pizdelicios !
Fara falsa pizdecenta, fara pizdelicatete, nu creaza pizdependenta…

P.S. rinofugul poate da dependenţă. use it wisely. nu mai mult de 3 – 4 zile la rând.

Daca pana si pe aia din Adevarul i-ai convins ca esti o curva…incep sa cred ca esti redactor la Adevarul!

Undeva candva o pasare se dezbraca de pene, ramasa goala tresare de burie, e libera, neinhibata. Se fute, sau face dragoste ? exista mari diferente . Traieste-ti viata si zboara… “Fal Fal” .

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats