WWW…..

Posted by | Posted in Uncategorized | Posted on 21-03-2007

12

Viata bate filmul chiar daca scurt metrajul clipei e regizat prost. L-am vazut prima oara astazi. Recomandat de o amica , Ionut e un tip interesant. Cred ca sexual am fost atrasa de acneea lui purulenta. E atat de tanar incat banuiam ca penisul sparge barierele pampersului predestinat.
Ne-am cunoscut la o cafea. Si fireste poarta ochelari.

Mi s-a nazarit de un site. Ceva politic si alte bla blauri. Pandantul curvei transpus in manipularea maselor. Pizda ca o ideologie. El se pricepe la coduri calculatoare si etc.

I-am spus despre ce este vorba. L-am socat cu pseudocunostiintele mele. (Multumesc lui A. Pentru ca are rabdarea sa-mi observe nestiinta atunci cand vorbim uneori pe mess, si ca imi preda ca la gradinita lectii de blogging. ) In fine.

Imi propune stangaci sa ne-o tragem. Oricum o faceam cu el din curiozitate. Sta intr-o garsoniera mizera. Constructiile alea dupa Filimon Sarbu. Zice ca ma invata trucuri. Ma mangaie chipurile din greseala amicitiilor lovite de nulitate. Imi scot chilotii si ii arunc pe tastatura. Dantela mangaie tasta Delete. Ma intreaba cam ce vreau. Spun ca vreau sa fiu linsa. Ramane blocat. Se referea la tema site-ului. Politica frate.

Ma linge si gafaie ca un porc in calduri. La radio se aude o stire. Presedintele la un pas de suspendare. Am apasat Enter. Si fata lui explodeaza ca o placinta. Mi-a promis ca site-ul va fi gata in cateva zile.

Esc….

Comments (12)

Legat de prima parte, sugi pula tu si Dan Voiculescu!
Manca-mi-ati pula! Baga-mi-as pula in toata antena voastra!
Inregistreaza baga-ti-ai pula…

Futu-va neamu in gura sa va fut!

Imi sugi … pula! Eu nu sunt civilizat si vreau sa-mi sugi pula!
Sa-mi sugi pula pe partea economica direct!
Sugi inseamna ca sugi o bomboana!

Gata ca m-am distrat destul baga-mi-as pula in familia voastra!
Hai ciao!

Care e parte economica?

“dupa Filimon” inseamna “de pe Filimon”, adica de pe o strada?
scuze, eu cred ca vorbesc alta limba romana :D

=)) Ai zis de politică şi-a apărut şi Becali.

corect blackmetal ….ma fura fraza

Foarte misto postul asta! Foarte foarte misto!!!

si acum toti developerii, designerii, webmasterii o sa-ti ofere serviciile lor profesionale… gratis? sau contra cost…

la dracu toti practicam prostitutia..one way or another.. ma inscriu si eu in PD ca titus steel s-o sustin.. prostitutia that is.

Prostiutia ca prostitutia.. dar in scena asta el este prostituata ;) Isi ofera serviciile de button pusher, pe cand tu iti dezvolti latura umana prin lucrarile si actiuile tale.

Exceptionala scena. Parca imi si imaginez:

porcul gafaind ca un porc si Andaa aaa aaa stand cracanata ca o doamna ce este!

Bravo mai Andaa aaa aaa!

Nu pot sa ma abtin… Nu pot sa nu raspund la un articol excelent, sa nu ma implic. Vad cum explodezi pe “acneea” lui, cum el probeaza un sentiment de vinovatie tavalit prin orgasmul > al unui limbist ordinar care-si vede munca rasplatita cum se cuvine. Pentru el este implinirea suprema visurilor de genul: Sa ne acuplam inteligentele. A mea tehico-stiintifica si a ta umana, stransa in curele de ani de buchiseala.
Asta nu e prostitutie !!! Este definitia Homo politicus-ului. Este politica sadea, lucru care ma duce cu gandul la piesele pesimiste recitate de Parazitii sau de Andries. Sincere felicitari ! Ai scos esenta din intamplarea asta.
Apropos, si eu stiu o leaca de www dar probabil ca din cauza ca nu-mi e fata brazdata nu am avut parte de intamplari de gen. Wow, deja rosesc.
Reverenta.

Luava-si in pula femeile sa gafae si voi sa ma lingeti la coae, cand le penerez in gura.
De bulangii fututi in beregati

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats