Un premolar ca o pizda

Posted by | Posted in Uncategorized | Posted on 10-03-2007

10

E o poveste simpla. Dintre un El si o Ea. Nu sunt Adam si Eva, cu siguranta prea putin ii interesa mitul Genezei. Erau doi futambuli. Viata era frumoasa. La fel ca si primavara. La fel ca toata lumea indragostita. Se iubeau din intamplare, la fel ca si timpul probabil. Cand caria incepe sa tuseasca.

Am un dinte lipsa. O felatie fara dinti seamana cu o gaura neagra in care scrotul se digera de la sine. Nu ar fi corect. Spermatozoizii trebuie sa-si vare coada lor rostogolita in mine. Orice vagin este un gat incorporat. Uneori regret ca nu gandesc vulvar. Ultima oara am supt-o bineinteles. Si viata era grabita.

Economia destinului. Stomatologul se uita in tate. Nu am molari pe sfarcuri asa sa-mi ajute Dumnezeu castratul. Vreau sa te fut. Plomba nu mi-o lasa sa o sug. Parol. Si am barbisonul in rect. Rad. Si o fac in lacrimi. Uneori am slobozit vanturi. Nicio curva nu se respecta daca nu o face. Si viata miroase frumos.

S-au iubit din intamplare. El conducea un jeep. Tuareg parca. Dracu mai stie. Insurat cu o tipa super. Alea fatatoare ca ‘ epuroaicele..’ Ea l-a patruns cu retina. Intre anestezii, abcese si zgomotul frezei dentare s-au iubit. Mugurii dentari nici nu au contat. S-a indragostit pe loc. Ajunsese sa isi loveasca maselele. Doar ca sa o vada explorand in gura lui. Era migniona si dragalasa. Orice durere se zbate. Si creste.

Finalul e banal de simplu. SIDA. Majuscula sangelui. Nici macar nu si-au tras-o. Freza aia manuita de o manuta i-a pus diagnosticul : laba .

Si lumea nu avea carii. Asta candva…..

Comments (10)

Ăăă, “Touareg”, Milka ce eşti. Nu “Tuareg”.

Şi nu e Jeep, că aia e firmă de maşini. E VW. “Neşcolit-o”.

Musteşti de inteligenţă. Ptiu!

circumstanta atenuanta – femeile nu sunt obligate sa se priceapa la masini ;) … oricum, fara doru, numarul de comentarii de sub fiecare articol postat a scazut dramatic … s-o fi dus pe $#!@# audienta ? ….. quel dommage

Futi nu futi, vremea pulii trece.

posturile anterioare nu m-au atras, asta da!

saru-mana, andaa! misto text, toti /ne/ iubim din intamplare,
nimic nu este premeditat. bine ar fi ca barbatii sa gandesca “vulvar”!!!
insa nu avem cum, functionam total diferit de voi, femeile……..

alexandrule, cata dreptate ai….. fute si lasa-te futut, vremea pulii
va trece altfel, vesnicia e lungaaaaaa……

Da, exact … eu nu gandesc vulvar, eu gandesc pular.
Asa ca mai Andaa aaa aaa, baga-ti-as pula in premolaru lipsa si oriunde mai vrei tu!
Iar pentru toate fetele care te admira dar prefera sa se dezica de tine in practica am doar o pula bleaga si le doresc sa aiba parte numai de asa ceva.

nu ma mai flateaza in ziua de azi articole despre “pizde, pule si copii”. sunt deja de un fad cum nu poate fi descris. ma flateaza in schimb o curva fara dinti. sau, fara un dinte. ma fascineaza hidosenia uneia care cand zambeste are o gaura. o gaura in care sunt ascunse toate suferintele si toate perversiunile. cand vezi o tipa fara dinti iti dai seama ca e curva. o suge prea mult si… asta e… lipsa de calciu.
cat despre povestioara, e misto. k lumea. foarte trendy si postmoderna. scurta si la obiect. o mica ars combinatorica si povestea-i gata. personaje frustrate, chipuri rectangulare si tragic. tragicul etern al anilor 2000. adik SIDA. da, certificatul de mort nedecedat. certificatul spre lumea anstinentei sau spre lumea cretinismului obscen. si gata! life is fucking over, cu sau fara premolar.

Alex, esti prost

esti nebuna cucoana…

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats